شناسهٔ خبر: 75841699 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

مرندی: هیچ اطلاعات غیرلازمی به آژانس نخواهیم داد/ اروپایی‌ها دیگر هیچ اهرم فشاری برای اعمال نفوذ بر تهران ندارند

اقتصادنیوز: مرندی به وضعیت روابط تهران و اروپا پرداخت و تأکید کرد: «اروپایی‌ها تمام نفوذی را که زمانی در تهران داشتند از دست داده‌اند و دیگر هیچ نقشی در مذاکرات و برنامه هسته‌ای ایفا نمی‌کنند».

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، محمد مرندی، کارشناس امور راهبردی در گفت‌وگو با شبکه المیادین اعلام کرد که «ایران هیچ‌گونه اطلاعات غیرضروری در اختیار آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار نخواهد داد، زیرا این اطلاعات مستقیماً به واشنگتن و رژیم صهیونیستی منتقل می‌شود».

مرندی در توضیح این موضع، گفت: «به‌گمانم روشن است که ایرانی‌ها هیچ اطلاعات غیرلازمی به آژانس نخواهند داد، چون این اطلاعات به دست رژیم صهیونیستی و آمریکا خواهد رسید.»

او همچنین به وضعیت روابط تهران و اروپا پرداخت و تأکید کرد: «اروپایی‌ها تمام نفوذی را که زمانی در تهران داشتند از دست داده‌اند و دیگر هیچ نقشی در مذاکرات و برنامه هسته‌ای ایفا نمی‌کنند».

مرندی در ادامه افزود: «ایرانی‌ها معتقدند اروپایی‌ها فاقد هرگونه اعتبار هستند و کشورهای اروپایی دیگر هیچ اهرم فشاری برای اعمال نفوذ بر تهران ندارند».