شناسهٔ خبر: 75840852 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

پسر سرمربی سابق پرسپولیس زندانی می شود

فرزند اسماعیل کارتال و چند عضو سابق فنی و بازیکنان فنرباغچه، به‌دلیل حوادث جنجالی دربی فصل گذشته مقابل گالاتاسارای، با کیفرخواست سنگینی روبه‌رو شده‌اند.

صاحب‌خبر -
پسر سرمربی سابق پرسپولیس زندانی می شود
کد خبر: 747444
|
۱۴۰۴/۰۸/۲۵ ۰۱:۵۵:۳۷

جلسه رسیدگی به درگیری‌های پس از دربی ۱۹ می ۲۰۲۴ میان گالاتاسارای و فنرباغچه در دادگاه کیفری استانبول برگزار شد. این پرونده مربوط به درگیری شدید پس از پایان مسابقه است؛ جایی که علی چلیک‌قران، مدیر ورزشگاه، مدعی شد از سوی چند عضو فنرباغچه مورد ضرب‌وشتم قرار گرفته است.

به گزارش ورزش سه، در میان پنج متهم پرونده، نام‌های مطرحی دیده می‌شود:

جیدن اوسترولده، مرت هاکان یانداش، ارطغرل کارانلیک (پزشک تیم)، هالوسی بلگُو (مدیر سابق باشگاه) و امره کارتال، پسر اسماعیل کارتال.

دادستان در جلسه امروز، نظر نهایی خود را اعلام کرد و خواستار محکومیت متهمان به‌دلیل «ضرب‌وجرح عمدی منجر به شکستگی تحت تأثیر تحریک» و همچنین «ایجاد هرج‌ومرج و وارد کردن خسارت در اماکن ورزشی» شد. بر اساس درخواست دادستان، این افراد ممکن است به حداکثر سه سال و چهار ماه و پانزده روز زندان محکوم شوند.

در گزارش‌های پزشکی ارائه‌شده به دادگاه، گفته شده که مدیر ورزشگاه دچار شکستگی مهره گردنی (C5) شده است؛ آسیبی که «خفیف» تلقی نمی‌شود و از نظر پزشکی در سطح آسیب متوسط و اثرگذار بر عملکرد روزمره ارزیابی شده است.

نکته جالب اینکه یکی از دلایل جدایی اسماعیل کارتال مشکل خانوادگی و مسئله دادگاه فرزند او عنوان شد که حالا ممکن است با حکم زندان برای امره کارتال همراه شود.

در زمان برگزاری این دربی اسماعیل کارتال سرمربیگری تیم فنرباغچه را برعهده داشت.

 

برچسب‌ها: