شناسهٔ خبر: 75840123 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

کدام یک از تیم‌های لیگ برتر بیشترین آسیب را از جام ملت‌های آفریقا خواهند دید؟

جام ملت‌های آفریقا بار دیگر در تقویم زمستانی فوتبال باشگاهی اروپا بازمی‌گردد.

صاحب‌خبر -

طرفداری | با نزدیک‌شدن به برگزاری جام ملت‌های آفریقا در ماه‌های دسامبر و ژانویه، اکثر تیم‌های لیگ برتر انگلیس خود را برای دوره‌ای دشوار آماده می‌کنند؛ دوره‌ای که در آن باید بدون چندین ستاره کلیدی به میدان بروند. از منچستریونایتد که نیمی از سمت راست خود را از دست می‌دهد تا لیورپولِ بی‌صلاح و ساندرلندی که با هفت غایب رکورددار است، تأثیر این تورنمنت بر ادامه فصل کاملاً محسوس خواهد بود.

این تورنمنت معتبر که همواره به‌لحاظ سطح هیجان، کیفیت و رقابت‌پذیری هم‌رده یورو و کوپا آمریکا توصیف می‌شود، این‌بار در مراکش برگزار خواهد شد؛ جایی که بهترین تیم‌های قاره برای تصاحب عنوانی که ساحل عاج اوایل سال ۲۰۲۴ به شکلی غیرمنتظره از آن خود کرد، به مصاف هم می‌روند.

اما برای باشگاه‌های اروپایی، جذابیت این رقابت‌ها همیشه با یک چالش بزرگ همراه است: تداخل کامل با میانه فصل باشگاهی. طبق برآوردها، بسیاری از تیم‌ها باید تا یک ماه بدون بازیکنان آفریقایی خود رقابت کنند؛ مسئله‌ای که در لیگ برتر با حضور گسترده ستاره‌های بین‌المللی، بیش از همیشه خود را نشان می‌دهد. در این میان تنها سه باشگاه - آرسنال، چلسی و لیدز یونایتد - از تبعات مستقیم این تورنمنت در امان خواهند بود و دیگر تیم‌ها بسته به تعداد و اهمیت بازیکنان غایب، میزان متفاوتی از آسیب را متحمل می‌شوند.

وب‌سایت گل در تحلیلی، ۱۷ باشگاه متأثر لیگ برتر را بر اساس شدت ضربه‌ای که از غیبت بازیکنان‌شان می‌خورند رده‌بندی کرده است؛ لیستی که از حداقل آسیب‌دیده‌ها آغاز می‌شود و به تیم‌هایی می‌رسد که فصل‌شان به‌طور جدی تحت‌تأثیر قرار خواهد گرفت.

رتبه تیم تعداد بازیکن

نام بازیکنان

۱ ساندرلند 7

شمس‌الدین طالبی (مراکش)، رینیلدو (موزامبیک)، حبیب دیارا (سنگال)، سایمون آدینگرا (ساحل عاج)، برتراند ترائوره (بورکینافاسو)، آرتور ماسوآکو، نوآ سادیکی (کنگو)

۲ منچستریونایتد ۳

برایان امبومو (کامرون)، آماد دیالو (ساحل عاج)، نصیر مزراوی (مراکش)

۳ وولورهمپتون ۵

مارشال مونتسی، تاواندا چیرهوا (هر دو از زیمبابوه)، تولو آروکوداره (نیجریه)، امانوئل آگبادو (ساحل عاج)، جکسون تچاتچوا (کامرون)

۴ اورتون ۳

ایلیمان اندیایه، ادریسا گی (هر دو از سنگال)، آدام آزنو (مراکش)

۵ فولام ۳

الکس ایوبی، کالوین بسی، ساموئل چوکووئزه (همه از نیجریه)

۶ برنلی ۳

لایل فاستر (آفریقای جنوبی)، اکسل توانزبه (کنگو)، هانیبال مجبری (تونس) 

۷ ناتینگهام فارست ۴

ابراهیم سنگاره، ویلی بولی (هر دو از ساحل عاج)، تایوو آوونیی، اولا آینا (هر دو از نیجریه) 

۸ کریستال پالاس ۴

اسماعیل سار (سنگال)، کریستانتوس اوچه (نیجریه)، شادی ریاض (مراکش)، شیخ دوکوره (مالی)

۹ لیورپول ۱ محمد صلاح (مصر)
۱۰ وست هم ۲

آرون ون بیساکا (کنگو)، الحاجی مالک دیوف (سنگال)

۱۱ برنتفورد ۲

دانگو اواتارا (بورکینافاسو)، فرانک اونیکا (نیجریه)

۱۲ برایتون ۱

کارلوس بالبا (کامرون)

۱۳ تاتنهام ۲

پاپه مطر سار (سنگال)، ایو بیسوما (مالی)

۱۴ منچسترسیتی ۲

عمر مرموش (مصر)، رایان آیت نوری (الجزایر)

۱۵ بورنموث ۱

امین عدلی (مراکش)

۱۶ نیوکاسل ۱

یوان ویسا (کنگو)

۱۷ استون ویلا ۱ ایوان گساند (ساحل عاج)