شناسهٔ خبر: 75839676 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نماینده مجلس: بحران جمعیت از جمله چالش‌های جدی کشور است

مشهد-ایرنا- عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: امروز بحران جمعیت و کاهش نرخ باروری به یکی از مسایل و چالش‌های کشور تبدیل شده و همه در این زمینه باید دغدغه‌مند و کنش‌گر باشند، استادان باید این موضوع را به دانشجویان منتقل و ابعاد مختلف این مساله را برای آنان تبیین کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دکتر امیرحسین بانکی‌پور فرد روز شنبه در ضیافت اندیشه اساتید این دانشگاه در مشهد افزود: دولت و مجلس اقدامات و طرح های مختلفی برای مهار بحران جمعیت انجام داده اند و هر نهاد و موسسه ای می تواند در این زمینه کار کند.

وی اظهار کرد: همه ارگانها، نهادها و گروه های اجتماعی باید به مساله جمعیت ورود پیدا کنند، به طور مثال یک نهاد می تواند در زمینه مسکن و یک نهاد روی ناباروری کار کند.

رییس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و تعالی خانواده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دانشگاه هم می تواند در ابعاد مختلف روی مساله جمعیت کار کند؛ از جمله اساتید می توانند این موضوع را به دانشجویان منتقل کنند.

بانکی پور افزود: اگر این موضوع به درستی به دانشجویان منتقل شود، قطعا دانشجویان در این مساله کنشگر اجتماعی خواهند شد.

نماینده مجلس: مساله جوانی جمعیت یک بحران برای کشور قلمداد می‌شود

ضیافت اندیشه ویژه اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی با حضور دکتر امیرحسین بانکی‌پور فرد، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رییس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و تعالی خانواده مجلس شورای اسلامی و با حضور اساتید دانشگاه و به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی خراسن رضوی در محل سالن همایش شهدای گمنام این دانشگاه برگزار شد.