شناسهٔ خبر: 75839670 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

کشف بزرگ‌ترین محموله مواد مخدر صنعتی در جنوب شرق کشور - اکونیوز

اقتصاد ایران: ایسنا/سیستان و بلوچستان دادستان عمومی و انقلاب زاهدان از کشف حدود دو تن مواد مخدر صنعتی از نوع شیشه توسط اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، به نقل از دادگستری سیستان و بلوچستان شامگاه ۲۴ آبان، مهدی شمس آبادی اظهار کرد: حدود دو تن مواد مخدر صنعتی از نوع شیشه که در قالب پودر ماشین لباس شویی جاسازی شده بود، کشف و ضبط شد.

دادستان عمومی و انقلاب زاهدان افزود: این محموله که به وسیله یک تریلی کشنده در قالب پودر ماشین لباس شویی وارد کشور شده بود، با هوشیاری و رصد اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسایی و کشف و ضبط شد.

وی بیان کرد: دو متهم که حامل این محموله مواد مخدر به کشور بودند دستگیر شدند، تلاش برای دستگیری سرباندهای متصل به این متهمان نیز در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام

برچسب‌ها: