شناسهٔ خبر: 75834864 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

بیگدلی: افزایش مقاومت میکروبی خطری برای سلامت جامعه است

زنجان- معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با هشدار درباره روند رو به افزایش مقاومت میکروبی، گفت: افزایش مقاومت میکروبی، خطری برای سلامت جامعه است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی بیگدلی در حاشیه ششمین کمیته تأمین دارو، شیرخشک و تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو، با اشاره به فرا رسیدن هفته جهانی آگاهی از مقاومت میکروبی گفت: با توجه به روند رو به افزایش مقاومت میکروبی و پیامدهای گسترده آن بر سلامت جامعه، ضروری است از ظرفیت‌های آموزشی، اطلاع‌رسانی و کارشناسی دانشگاه برای ارتقای آگاهی عمومی و تخصصی در این زمینه به نحو احسن استفاده شود.

وی خواستار برنامه‌ریزی و تعامل مؤثر واحدهای زیرمجموعه معاونت غذا و دارو با سایر بخش‌های دانشگاه و نهادهای مرتبط به منظور اجرای فعالیت‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی در این حوزه شد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با هشدار درباره روند رو به افزایش مقاومت میکروبی بر لزوم استفاده از تمام ظرفیت‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی برای افزایش آگاهی عمومی و تخصصی تأکید کرد.

رئیس اداره نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت محور دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز با اشاره به نقش مصرف غی رمنطقی آنتی‌بیوتیک‌ها در گسترش مقاومت میکروبی گفت: دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت محور معاونت غذا و دارو، برنامه‌های متنوعی را برای این هفته در نظر گرفته است که شامل برگزاری کارگاه‌ها و همایش‌های تخصصی برای کادر درمان و ارائه آموزش‌های عمومی به مردم خواهد بود.

مرتضی نبیئی تصریح کرد: بر این اساس، دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اجرای برنامه‌های آموزشی گسترده در هفته آینده، تلاش خواهد کرد تا سطح آگاهی جامعه و کادر درمان را در مورد خطرات مقاومت میکروبی و راه‌های پیشگیری از آن افزایش دهد.