به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، علی عزیزی امروز در نخستین جلسه سند ملی امنیت غذایی، تغذیه و ایمنی غذا، اظهار کرد: امنیت غذایی یکی از ارکان اساسی توسعه پایدار است.
وی امنیت غذایی را زیربنای امنیت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی دانست و افزود: امنیت غذایی از وجوه مهم امنیت ملی کشور است و زمانی محقق میشود که همه مردم همواره به غذای کافی سالم و مغذی برای برخورداری از یک زندگی سالم و فعال دسترسی داشته باشند.
مدیرکل استاندارد فارس تصریح کرد: بدیهی است ناپایداری در دسترسی به غذا و کاهش کیفیت آن میتواند پیامدهای گسترده برای جامعه در پی داشته باشد و سلامت عمومی را با تهدیدهای جدی روبهرو کند.
عزیزی خاطرنشان کرد: در این جلسه ارتقای وضعیت تغذیهای و اطمینان از ایمنی غذا مورد بررسی قرار گرفت.
وی همچنین هدف اصلی این سند را پیشبرد اهداف توسعه پایدار و مقابله با چالشهای موجود در حوزه امنیت غذایی و تغذیهای در استان برشمرد و گفت: در این این جلسه ضمن مرور جزء به جزء شیوه نامه مزبور، به اهداف کلی این سند اشاره شد و مورد بحث قرار گرفت.
به گفته مدیرکل استاندارد فارس، فعال کردن کارتابل تدوین دستگاههای مرتبط، مشارکت و همافزایی در بحث ترویج و نشر مطالب مرتبط با امنیت غذا و تغذیه، همکاری در استاندارد سازی فراورده خرما با توجه به مشکلات موجود در استان و کمبود زیرساختها، تلاش در ترویج فرهنگ مصرف نان کامل و غیره از مباحث مطرح شده در این کمیته بود.
انتهای پیام/424/