علیرضا پاکدل رئیس فدراسیون هندبال، پس از پیروزی تیم ملی هندبال زنان ایران برابر گینه در رقابتهای کشورهای اسلامی، این مسابقه را یکی از سختترین دیدارهای تیم ملی توصیف کرد و اظهار داشت: بازی امروز بسیار سنگین و حساس بود. تیم گینه از سبک آفریقایی و بازی فیزیکی بهره میبرد و از نظر شرایط بدنی وضعیت بهتری نسبت به تیم ما داشت؛ اما بازیکنان ما با غیرت و فداکاری مثالزدنی وارد میدان شدند و فراتر از توان خود جنگیدند.
وی با اشاره به دقایق پایانی بازی ادامه داد: در لحظاتی، خصوصاً در پایان مسابقه جریان بازی بسیار حساس شد و حریف فاصله را کم کرد. مربی گینه حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه پاورپلی اجرا کرد، اما خوشبختانه بازیکنان ما با تمرکز و تلاش خود اجازه ندادند نتیجه از دست برود و توانستند پیروزی ارزشمندی را بهدست آورند.
رئیس فدراسیون هندبال درباره وضعیت صعود ایران توضیح داد: با توجه به نتایج کسبشده شانس صعود تیم بانوان به مرحله نیمهنهایی بسیار زیاد است؛ مگر اینکه اتفاقی غیرمنتظره رخ دهد. ترکیه از تیمهای قدرتمند اروپا و از بهترینهای این دوره مسابقات است و باید دید در دیدار آنها با گینه چه نتیجهای رقم میخورد. امیدواریم ترکیه موفق به شکست گینه شود و ما نیز با پیروزی مقابل مالدیو جواز حضور در جمع چهار تیم برتر را کسب کنیم.
انتهای پیام/