شناسهٔ خبر: 75832864 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

کشف بیش از ۲۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای آبی خوزستان

فرمانده مرزبانی استان خوزستان از کشف بیش از ۲۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در چند عملیات موفق توسط دریابانان این استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، سردار حجت سفیدپوست، فرمانده مرزبانی استان خوزستان در تشریح جزئیات این عملیات گفت: در راستای اجرای طرح تشدید کنترل نوار مرزی و مقابله با خروج غیرقانونی سرمایه‌های ملی، مأموران دریابانی خوزستان طی چند عملیات پی‌درپی موفق شدند ۶ فروند شناور صیادی و ۶ دستگاه خودروی حامل سوخت قاچاق را توقیف کنند.

وی افزود: در بازرسی از این شناور‌ها و خودروها، ۲۰۰ هزار و ۷۴۰ لیتر سوخت از نوع گازوئیل که برای خروج از کشور و فروش به دلالان کشور‌های حاشیه خلیج‌فارس بارگیری شده بود، کشف شد.

فرمانده مرزبانی استان با اشاره به برآورد کارشناسان، ارزش محموله قاچاق‌شده را ۹۷ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: در این عملیات ۲۳ قاچاقچی سوخت نیز دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی، به مراجع قضایی تحویل شدند.

سردار سفیدپوست در پایان با تأکید بر اینکه نوسانات نرخ ارز موجب افزایش انگیزه سودجویان برای قاچاق سوخت شده است، تصریح کرد: برخی افراد با دریافت سوخت یارانه‌ای تحت پوشش فعالیت صیادی و بدون انجام هیچ‌گونه عملیات دریانوردی، اقدام به فروش سوخت به شناور‌های خارجی می‌کنند. وی گفت: دریابانان خوزستان با هوشیاری و نظارت دقیق بر تردد شناورها، با هرگونه تلاش برای خروج غیرقانونی سوخت از کشور قاطعانه برخورد خواهند کرد.

انتهای پیام/