شناسهٔ خبر: 75832044 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

نقش پررنگ جریان‌های مردمی در برگزاری اجتماع عزاداران فاطمی

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه اجتماع عزاداران فاطمی ۱۶ سال است که در مشهد برگزار می‌شود، گفت: باشکوه‌تر برگزار شدن این مراسم نیازمند مشارکت و همراهی بیشتر جریان‌های مردمی و دستگاه‌های اجرایی استان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، آیت‌الله «سید احمد علم‌الهدی» نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در دیدار با برگزارکنندگان اجتماع عزاداران فاطمی در مشهد اظهار داشت: الحمدالله ۱۶ سال است که اجتماع عزاداران فاطمی در مشهد برگزار می‌شود و هرساله نسبت به سال گذشته از نظر کیفیت و تنوع برنامه‌ها بهتر و غنی‌تر برگزار می‌شود که در این خصوص از زحمات و فعالیت‌های شما قدردانی و تشکر می‌کنم.

وی با بیان اینکه این مراسم با همراهی و حضور پرشور جریان‌های مردمی هرساله برگزار می‌شود، افزود: در همین راستا باید با استفاده از ظرفیت‌های مردمی نیز مدیریت و اجرایی شود تا شاهد هرچه باشکوه‌تر برگزار شدن این مراسم باشیم.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با اشاره به اینکه این برنامه با هدف عرض ارادت و احترام به ساحت مقدس امام رضا (ع) برگزار می‌شود، ادامه داد: تمامی دستگاه‌های اجرایی استان نیز بایستی با همکاری و مشارکت خود به کمک شما بیایند تا اجتماع عزاداران فاطمی هر چه باشکوه‌تر نسبت به گذشته برگزار شود.

انتهای پیام/