به گزارش ایرنا، مریم بربط پرچمدار کاروان ایران با درخشش در جدول شانس مجدد مسابقات جودوی بازیهای کشورهای اسلامی، نخستین مدال کاروان ایران را با کسب نشان برنز به دست آورد.
جودوکار وزن ۷۰- کیلوگرم تیم ملی ایران در رقابتهای جودوی بازیهای کشورهای اسلامی موفق شد با کسب مدال برنز، نخستین نشان کاروان ورزشی ایران را در این بازیها ثبت کند.
بربط در دور نخست مسابقات استراحت داشت و بدون مبارزه به مرحله بعدی صعود کرد؛ او در دومین دیدار خود مقابل نماینده آذربایجان قرار گرفت که با شکست در این رقابت، به جدول شانس مجدد راه یافت.
نماینده کشورمان در جدول شانس مجدد برابر مرضایم دویشونبکوا از قرقیزستان قرار گرفت و با اجرای تکنیک دیدنی «ایپون» موفق شد حریف خود را مغلوب کند و راهی دیدار ردهبندی شود.
بربط در دیدار ردهبندی با زیتا اورنلا بیامی از کامرون روبهرو شد و با پیروزی در این مبارزه، مدال برنز و نخستین نشان کاروان ایران در بازیهای کشورهای اسلامی را از آن خود کرد.
این موفقیت ارزنده بهانه ای شد تا با این جودوکار موفق کشورمان گفت وگو کنیم که در زیر می خوانید:
ایرنا: چه حسی از کسب این مدال تاریخی دارید؟
بربط: برای من که پرچمدار کاروان کشورمان در بازی های کشورهای اسلامی بودم، دست خالی برگشتن بسیار سخت و غیرقابل تحمل بود. با خودم عهد کرده بودم که در این مسابقات مدال کسب کنم و دست پر بازگردم که با لطف پروردگار این موفقیت به ثمر رسید.
ایرنا: ولی می توانستید مدال خوش رنگ تری کسب کنید؟
بربط: به فاصله ۲۰ ثانیه بازی را در دومین مبارزه ام مقابل حریف آذربایجانی واگذار کردم و اتفاق تلخی بود اما خیلی زود به شرایط مسابقه بازگشتم و در نهایت به نشان برنز رسیدم.

ایرنا: اولین جودکار ایرانی هستید که نشان بازی های کشورهای اسلامی کسب می کنید؟
بربط: بله همینطور است. تاکنون هیچ یک از جودوکاران کشورمان موفق به کسب نشان از این مسابقات نشده اند و افتخاری تاریخی به ثبت رسید.
ایرنا: برای کسب این موفقیت چقدر تلاش کردید؟
بربط: ماه ها و شبانه روز برای رسیدن به هدفم که کسب مدال در بازی های کشورهای اسلامی بود تلاش کردم. از خیلی برنامه های روزمره زندگی خود گذشتم تا با تمرکز کامل روی فعالیت و تمریناتم، نتیجه لازم را به دست آورم.
ایرنا: زمان کسب مدال برنز چه حسی داشتید؟
بربط: حس شوق و بغض. شوق از اینکه توانستم کشورم را صاحب مدال و لبخند را بر لبان مردم جاری کنم و بغض از اینکه می توانستم حتی به مدال طلا برسم، اما نشد.
ایرنا: مدال خود را به چه کسی تقدیم می کنید؟
بربط: مدالم را تقدیم دختران سخت کوش وطنم به ویژه در حوزه ورزش می کنم که با تلاش فراوان پرچم مقدس کشورمان را در میادین مختلف بین المللی به اهتزاز در می آورند.
مدالم را تقدیم دختران سخت کوش وطنم به ویژه در حوزه ورزش می کنم که با تلاش فراوان پرچم مقدس کشورمان را در میادین مختلف بین المللی به اهتزاز در می آورند.
ایرنا: چه برنامه ای در پیش دارید؟
بربط: پس از ریکاوری و کمی استراحت، باید دوباره برای حضور در مسابقات بین المللی شروع کنم. مهمترین رویداد ورزش کشورمان حضور قدرتمند در بازی های آسیایی ناگویا ژاپن است که ۳۰۰ روز دیگر برگزار می شود و از هم اکنون باید برنامه ریزی کنم.
ایرنا: حضور در اردوهای بین المللی چقدر می تواند در موفقیت تاثیر بگذارد؟
بربط: خیلی. شما نگاه کنید قبل از اعزام به بازی های کشورهای اسلامی، اردویی مشترک را در کشور روسیه برگزار کردیم و چقدر این اردو به تجربه ما افزود و محک بسیار خوبی برایم بود. در این اردو نقاط ضعف و قوت خود را با کمک مربی تیم ملی به خوبی آنالیز کردیم و نتیجه آن رسیدن به همین مدال برنز بود.
ایرنا: بنابراین سهم مهمی داشته است؟
بربط: همین طور است. البته جا دارد از آرش میراسماعیلی رییس فدراسیون جودو کشور هم تشکر ویژه داشته باشم که همه امکانات مورد نیاز را فراهم کرد تا به این افتخار برسم. در ادامه نیز اردوهای برون مرزی برنامه ریزی شده تا بتوانم با آمادگی کامل به بازی های آسیایی سال آینده ناگویا اعزام شوم و فرصت بسیار خوبی را در اختیار قرار می دهند.
ایرنا: حمایت ها چطور هست؟
بربط: هم فدراسیون و هم اداره ورزش و جوانان همدان در حد توان حمایت های لازم را داشته اند اما توقع دارم مسوولان ارشد استان همدان نیز قهرمانان را مورد حمایت همه جانبه قرار بدهند. اکنون اغلب استان ها به قهرمانان فراملی پاداش های ویژه همچون زمین یا آپارتمان و مشابه آن هدیه می دهند و همین باعث انگیزه مضاعف می شود.