شناسهٔ خبر: 75828559 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

طرح استعماری آمریکا برای تقسیم غزه به 2 منطقه

در طرح استعماری آمریکا برای تقسیم غزه به دو منطقه که روزنامه گاردین آن را فاش کرده است، یکی از مناطق تحت کنترل اشغالگران صهیونیست و نیروهای بین‌المللی قرار می‌گیرد و دیگری بدون بازسازی و تحت کنترل فلسطینی‌ها خواهد بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ایالات متحده ذیل یک طرح استعماری طبق آنچه روزنامه گاردین گزارش داده، در حال برنامه‌ریزی برای تقسیم بلندمدت غزه به یک «منطقه سبز» تحت کنترل نظامی رژیم صهیونیستی و نیروهای بین‌المللی است که بازسازی از آنجا آغاز می‌شود. همچنین منطقه دیگر تحت عنوان «منطقه قرمز» است که به صورت ویرانه رها می‌شود.

گاردین در این گزارش عنوان کرد که تقریبا همه فلسطینی‌ها به «منطقه قرمز» رفته و در آنجا آواره می‌شوند، جایی که هیچ بازسازی‌ در دستور کار این طرح نیست.

طبق گفته منابع آگاه و اسناد برنامه‌ریزی نظامی ایالات متحده که به رویت گاردین رسیده، نیروهای خارجی در ابتدا در کنار نظامیان اسرائیلی در شرق غزه مستقر خواهند شد و نوار ویران شده غزه که با «خط زرد» فعلی تقسیم شده را رها می‌کنند.

یک مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود، گفت: در حالت ایده‌آل، شما می‌خواهید همه چیز را کامل کنید، درست است؟ اما این یک آرزو است. این کار مدتی طول خواهد کشید. آسان نخواهد بود.

طرح‌های نظامی آمریکا، سوال‌های جدی را در مورد تعهد واشنگتن به تبدیل آتش‌بس به یک توافق سیاسی پایدار با حاکمیت فلسطین در سراسر غزه، که توسط دونالد ترامپ وعده داده شده بود، مطرح می‌کند.

به نوشته گاردین، طرح‌های مربوط به آینده غزه با سرعت در حال تغییر هستند که نشان دهنده رویکردی آشفته برای حل یکی از پیچیده‌ترین و لاینحل‌ترین درگیری‌های جهان و ارائه کمک‌هایی از جمله غذا و سرپناه به 2 میلیون فلسطینی است.

ایجاد یک نیروی تثبیت‌کننده بین‌المللی (ISF) زیربنای طرح 20 ماده‌ای ترامپ برای غزه است. ایالات متحده امیدوار است که پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل که به این نیرو مجوز رسمی می‌دهد، اوایل هفته آینده تصویب شود و انتظار دارد جزئیات قطعی تعهدات نیروها پس از آن اعلام شود.

ترامپ اعزام هرگونه سرباز آمریکایی به میدان برای هموار کردن راه برای خروج اسرائیل یا تأمین مالی بازسازی را رد کرده است. یک منبع دیپلماتیک گفت: ایالات متحده کاملاً روشن کرده است که می‌خواهد چشم‌انداز را تعیین کند و هزینه‌ای برای آن نپردازد.

انتهای پیام/