شناسهٔ خبر: 75827189 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: میراث آریا | لینک خبر

توانمندسازی دهیاران استان بوشهر با برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی و عمومی

مدیرکل دفتر روستایی استانداری بوشهر گفت: دوره‌های آموزشی تخصصی برای دهیاران مناطق روستایی این استان با هدف ارتقای سطح مهارت‌های مدیریتی و فنی و مالی آنان برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به‌گزارش میراث‌آریا، جهانگیر دهقانی روز گذشته جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ در آیین برپایی دوره‌های آموزشی دهیاران استان اظهار کرد: دوره‌های آموزشی تخصصی برای دهیاران مناطق روستایی این استان با هدف ارتقای سطح مهارت‌های مدیریتی و فنی و مالی آنان برگزار شد.

مدیرکل دفتر روستایی استانداری بوشهر افزود: این دوره‌ها شامل ۳۱ عنوان سرفصل آموزشی است که برای ارتقا و بالا بردن سطح آگاهی عمومی و تخصصی بخشداران، دهیاران، شوراها، مسئولان فنی و مالی دهیاری‌ها در سال ۱۴۰۴ تدوین شده است.

 او خاطر نشان کرد: برخی از دوره‌ها بصورت حضوری و تعدادی نیز بصورت غیر حضوری و مجازی برگزار می‌شود. مهم‌ترین سرفصل‌ها و عناوین آموزشی این دوره شامل «اجرای طرح‌های هادی روستایی»، «جمعیت شناسی»، «نقشه خوانی»، «قوانین و مقررات مرتبط با دهیاران و شوراها»، «قوانین مالی و بودجه نویسی»، «ساخت و سازهای غیر مجاز» و «کمیسیون ماده ۹۹» است.

او اضافه کرد: همچنین دوره‌های تخصصی مدیریت پروژه‌های عمرانی، مدیریت پسماند، آلایندگی، حفظ و نگهداری کاربری اراضی، فرایند و نحوه صدور پروانه ساختمانی، استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر، کارآفرینی، عوارض دهیاری‌ها و نحوه محاسبه و وصول آن، مدیریت بحران، آتش نشانی و اطفا حریق، دوره‌های درآمد زایی و اشتغالزایی و درآمد پایدار برای دهیاران در نظر گرفته شده است. 

مدیر کل دفتر روستایی استانداری بوشهر با اشاره به برگزاری این دوره‌ها در شهرستان کنگان که برای ۴ شهرستان جنوبی برگزار شده گفت: دهیاران، بازوان قدرتمند و مدیران توسعه روستایی هستند و توانمندسازی آنان، سرمایه‌گذاری برای پیشرفت همه‌جانبه و متوازن استان محسوب می‌شود. این دوره‌ها با دستور و تاکید معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و به همت دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری و مجری آموزش دفتر روستایی به‌صورت مستمر و منظم در سطح وسیع‌تری برای تمام دهیاران و کارکنان دهیاری های استان ادامه خواهد یافت.

دهقانی تصریح کرد: شرکت‌کنندگان در این دوره‌ها، برگزاری چنین دوره‌ها و کارگاه‌هایی را بسیار مفید و کاربردی دانسته و خواستار تداوم و تعمیق این گونه آموزش‌ها با محوریت مسائل خاص هر منطقه شدند.

انتهای پیام/