شناسهٔ خبر: 75826780 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

ایرلاین بومی اصفهان در آسمان ایران به پرواز درآمد

اصفهان – ایرلاین بومی اصفهان در آسمان ایران به پرواز درآمد و اولین پرواز خود را از مسیر تهران به اصفهان طی کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، امروز شنبه ۲۴ آبان آسمان ایران شاهد آغاز رسمی فعالیت شرکت هواپیمایی «جی‌اسکا (JSky Airlines) بود؛ نخستین ایرلاین بومی استان اصفهان که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و حمایت استانداری اصفهان به پرواز درمی‌آید.

امروز نخستین هواپیمای این شرکت با نام «نقش جهان» و دومین هواپیما با نام «عالی‌قاپو» رونمایی شدند، نمادهایی از اصالت و هنر اصفهان که این بار در قالب پرنده‌هایی آهنین، حامل پیام تاریخ، فرهنگ و فناوری ایرانی بر فراز کشور به پرواز درمی‌آیند.

ایجاد این ایرلاین نتیجه تلاش مجدانه و تعامل مستمر استاندار اصفهان مهدی جمالی‌نژاد، با بخش خصوصی است.

وی با هدف تحقق شعار «اصفهان، شهر پیشرو در نوآوری و سرمایه‌گذاری خصوصی»، شکل‌گیری «جی‌اسکای» را گامی مؤثر در مسیر توسعه متوازن حمل‌ونقل کشور و تحقق مزیت رقابتی استان دانست.

ناوگان اولیه این ایرلاین از دو فروند بوئینگ ۷۳۷ مدل‌های ۳۰۰ و ۴۰۰ تشکیل شده که پس از آماده‌سازی فنی، پرواز در مسیرهای داخلی را آغاز کردند. رنگ‌آمیزی این هواپیماها با الهام از کاشی‌کاری‌ها و نقوش هندسی اصفهان طراحی شده تا جلوه‌ای فرهنگی از پیوند هنر ایرانی و فناوری مدرن در آسمان ایران متبلور شود.

به باور کارشناسان صنعت هوایی، راه‌اندازی جی‌اسکای نقش مؤثری در توسعه گردشگری داخلی و خارجی اصفهان خواهد داشت چرا که ایجاد یک هاب هوایی در فرودگاه بین‌المللی شهید بهشتی، علاوه بر تسهیل جابه‌جایی گردشگران و تجار، بستر اشتغال پایدار و رونق صادرات منطقه‌ای را فراهم می‌کند.

افزون بر این، حضور این ایرلاین بومی موجب افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه‌های وابسته همچون خدمات فرودگاهی، گردشگری شهری و صنایع‌دستی می‌شود و گامی بلند در راستای تحقق اصفهان به‌عنوان «شهر خلاق ایران در حمل‌ونقل هوایی» به شمار می‌رود.