شناسهٔ خبر: 75826582 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

گفتگو| امحای کالاهای قاچاق غیرقابل مصرف در بوشهر

مدیرکل تعزیرات حکومتی بوشهر از اجرای مرحله سوم امحای کالاهای قاچاق غیرقابل مصرف به ارزش 15 میلیارد ریال در راستای ساماندهی اموال تملیکی خبر داد.

صاحب‌خبر -

سیدموسی حسینی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از اجرای مرحله سوم امحای کالاهای قاچاق غیرقابل مصرف به ارزش 15 میلیارد ریال خبر داد و اظهار کرد: این اقدام در ادامه برنامه‌های نظارتی بر اموال تملیکی و مراحل قبلی امحا با نظارت دقیق تعزیرات اجرایی شده است.

وی هدف اصلی از امحا را جلوگیری از ورود کالاهای غیراستاندارد و غیرمجاز به بازار و صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان مردم دانست و افزود: محموله‌های امحا شده، شامل انواع کالاهای ممنوعه و غیربهداشتی بوده و بخش مهمی از تلاش‌های مستمر تعزیرات برای کاهش رسوب کالا در انبارها را تشکیل می‌دهد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر با اشاره به همکاری نزدیک با سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، بر اهمیت تداوم نظارت دقیق بر فرآیند امحا، مزایده‌های شفاف و ساماندهی مستمر اموال تأکید کرد.

به گفته حسینی، اجرای این برنامه‌ها در راستای تحقق عدالت اقتصادی و خدمات‌رسانی به مردم استان ادامه خواهد یافت.

مرحله سوم امحای کالای قاچاق با حضور نمایندگان تعزیرات حکومتی بوشهر، دادستان استان و نماینده کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری برگزار شد و موضوع تسریع در ساماندهی کالاهای رسوبی مورد تأکید مسئولان قرار گرفت.

وی ادامه داد: اداره‌کل تعزیرات حکومتی بوشهر با شعار خدمت‌رسانی شفاف و عدالت‌محور، برنامه‌های خود را برای مدیریت بهینه اموال تملیکی و حفاظت از حقوق شهروندان ادامه می‌دهد.

انتهای پیام/