به گزارش ایرنا، رحیم شهیدی پور روز شنبه در جلسه شورای کشاورزی بابل اظهار کرد: سبزیجات از جمله گروهی از گیاهان است که به علت تأمین انواع ویتامین، عناصر غذایی، فیبر و غیره اهمیت زیادی در تغذیه و سلامتی انسان دارند.
وی گفت: با توجه به خاک حاصلخیز، آب و هوای معتدل، تنوع کشت گونه های متنوع در شهرستان بابل کشت محصولات سبزی و جالیزی دارای اهمیت فراوان است.
شهیدی پور با اشاره به این که با برگزاری کلاسهای آموزش و کاروان ترویجی در زمینه سبزیکاری به خصوص سبزیجات برگی به صورت گلخانه ای سبزیکاری در این خطه از شمال از رونق خوبی برخوردار شد، اظهار کرد: سبزی های تولیدی این شهرستان برای استفاده از شهروندان سراسر کشور به استانهای مختلف ارسال می شود.
مدیر جهاد کشاورزی بابل تصریح کرد: سبزی های تولید شده در این شهرستان شامل، شاهی، تره، جعفری، گشنیز، سیر، اسفناج، شنبلیله، تربچه، کاهو، کلم، کرفس، نعناع است که در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.
شهیدی پور با بیان این که بیشتر باغچه های منازل روستایی و شهری در این شهرستان سبزی کشت می شود، اظهار کرد: برای ارتقاء عملکرد تولید سبزیجات در واحد سطح و افزایش کیفیت محصولات تولیدی، کلاس های آموزشی و سایت الگویی سبزیجات در طرح سلامت تغذیه سالم ویژه زنان روستایی، در روستاهای تحت پوشش مر اکز ۹ گانه این شهرستان برگزار شد و کارشناسان این مدیریت ضمن اطلاع رسانی بر کاشت و پرورش انواع سبزیجات مناسب برای کاشت در پاییز و زمستان برمراحل کاشت و داشت نظارت مستمر خواهند داشت.
وی افزود: شهرستان بابل به عنوان دومین تولید کننده سبزی و صیفی در استان مازندران محسوب می شود که هر ساله بر گستره کاشت سبزی در این شهرستان اضافه می شود.
شهیدی پور با اشاره به این نکته که سبزیکاری در باغچه منزل علاوه بر تولید محصول مطمئن و سالم، خود یک تفریح و سرگرمی است، ادامه داد: در صورت کشت و توجه بیشتر به محصولات سبزی و صیفی که تامین کننده ویتامین فیبر و املاح مورد نیاز بدن محسوب می شود مانع سوء تغذیه و فقر غذایی در بدن شده و تأثیر بسزائی در کاهش و پیشگیری بیماریها و در نهایت باعث سلامتی جامعه می شود.

مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که در آنها سالانه بیش از هفت میلیون تن محصول تولید می شود. ۷۲ نوع محصول کشاورزی در مازندران تولید می شود این استان در تولید ۱۵ نوع از محصولات کشاورزی و باغی هم رتبه اول تا سوم کشور را دارد.
برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان استان است و با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از این استان تامین میشود.
طبق آمارهای رسمی، مجموع باغ های مرکبات مازندران ۱۱۲ هزار هکتار با تولید سالانه بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن است، از مجموع باغات مرکبات مازندران ۸۰ هزار هکتار زیر کشت ارقام مختلف پرتقال، ۳۰ هزار هکتار ارقام مختلف نارنگی و بقیه زیر کشت محصولاتی از جمله نارنج و لیمو قرار دارند.
همچنین استان مازندران حدود ۲ میلیون و چهار هزار هکتار مساحت دارد که از این مقدار حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار عرصه های طبیعی شامل جنگل و مرتع است.