شناسهٔ خبر: 75823161 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

هفدهمین دوره مسابقات قرآنی «مدهامتان» به ایستگاه آخر رسید+ اسامی نفرات برتر

حوزه / پس از سه روز رقابت پرشور میان منتخبین مرحله کشوری هفدهمین دوره مسابقات قرآنی «مدهامتان»، آیین اختتامیه این رویداد بزرگ قرآنی با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار و برگزیدگان بخش‌های مختلف معرفی و تجلیل شدند.  

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، پس از سه روز رقابت پرشور میان منتخبین مرحله کشوری هفدهمین دوره مسابقات قرآنی «مدهامتان»، آیین اختتامیه این رویداد بزرگ قرآنی با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار و برگزیدگان بخش‌های مختلف معرفی و تجلیل شدند.

در بخش «مسجد، پایگاه قرآن»، ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور سه مدیر استانی را به عنوان برگزیدگان نمونه معرفی کرد، اسلام خواجه‌ای از هرمزگان به پاس پیوند و تعامل میان مساجد همجوار، حجت‌الاسلام محمدابراهیم حجت‌پناه از چهارمحال و بختیاری به پاس تجهیز و توسعه مراکز قرآنی، و حجت‌الاسلام علی محقی از خراسان جنوبی به منظور مدیریت شایسته محافل قرآنی، موفق به دریافت تندیس و لوح سپاس شدند.

همچنین در بخش «کانون‌های فرهنگی هنری برتر طرح مسجد، پایگاه قرآن»، رتبه سوم به کانون مسجد سلمان فارسی کرمانشاه، رتبه دوم به کانون مشفقین مصلی امام خمینی(ره) اردبیل و رتبه نخست به کانون مسجد حضرت مهدی(عج) یزد اختصاص یافت که برگزیدگان علاوه بر تندیس جشنواره، جوایز نقدی از ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون ریال دریافت کردند.

در ادامه، با تجلیل از چهره‌های شاخص حوزه آموزش قرآنی، تندیس یادبود ویژه این دوره به یاد زنده‌یاد حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن راستگو، معلم دلسوز و اثرگذار عرصه تعلیم و تربیت قرآنی، به فرزند وی اهدا شد.

همچنین از حاج حبیب‌الله اعتمادی به عنوان یکی از خیران برجسته قرآنی کشور به پاس سال‌ها تلاش خالصانه در راه ترویج فرهنگ وحی و تربیت نسل قرآنی تقدیر به عمل آمد.

در بخش بانوان فعال قرآنی نیز، مژده وصالی بانوی خوشنویس و کاتب قرآن کریم، لوح سپاس خود را به پاس ایمان، اخلاص و خلق اثری فاخر در کتابت قرآن کریم دریافت کرد؛ اثری که جلوه‌ای از عشق الهی، ظرافت هنری و ادب قرآنی را در خود جمع کرده است.

بنابر این گزارش، هفدهمین دوره مسابقات سراسری «مدهامتان» از تاریخ ۲۰ تا ۲۳ آبان‌ماه سال جاری به میزبانی استان همدان برگزار شد و با حضور علما، مسئولان فرهنگی، نمایندگان مجلس و فعالان قرآنی کشور به کار خود پایان داد.

انتهای پیام. /