شناسهٔ خبر: 75821223 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

مسکو: بقایای پهپاد اوکراینی به نیروگاه هسته‌ای روسیه برخورد کرد

نیروگاه به‌طور پیشگیرانه اتصال سه واحد تولید برق را قطع و ظرفیت آن‌ها را کاهش داد. این مرکز تا صبح پنجشنبه دوباره به‌طور کامل به شبکه متصل شد.

صاحب‌خبر -
مقام‌های روسی روز جمعه اعلام کردند که بقایای یک پهپاد اوکراینی به یک نیروگاه هسته‌ای برخورد کرده و به صورت موقت باعث کاهش تولید برق این تاسیسات شده است.
 
به گزارش ایسنا، «الکسی لیخاچف»، مدیرکل شرکت دولتی روس‌اتم در یک نشست خبری گفت: «حدود هشت پهپاد بدون هیچ شکی به‌طور مستقیم به سمت نیروگاه هسته‌ای نووورونژ هدایت می‌شدند. همه آن‌ها منهدم شدند اما بقایای آن‌ها سقوط کرده و به تجهیزات اصلی انتقال برق آسیب رسانده است.»
 
به گفته او، نیروگاه به‌طور پیشگیرانه اتصال سه واحد تولید برق را قطع و ظرفیت آن‌ها را کاهش داد. این مرکز تا صبح پنجشنبه دوباره به‌طور کامل به شبکه متصل شد.
 
اوکراین هنوز واکنشی به این اتهام روسیه نشان نداده است.