شناسهٔ خبر: 75818681 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

حاجتی: دشمن به جنگ ادراک مردم آمده است، نه به جنگ خاک

اهواز - امام جمعه موقت اهواز با تأکید بر اینکه عرصه نبرد امروز، ذهن و باور مردم است، گفت: دشمن در جنگ فیزیکی شکست خورد و اکنون تلاش دارد ادراک ملت ایران را هدف قرار دهد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین میراحمدرضا حاجتی در خطبه‌های نماز جمعه اهواز با اشاره به تغییر ماهیت دشمنی علیه ملت ایران اظهار کرد: دشمن دیگر به آسفالت خیابان یا زیرساخت‌های اهواز حمله نمی‌کند، بلکه به سراغ ادراک و شناخت مردم رفته است تا از درون، بنیان امید را تخریب کند. وی افزود: امروز اصلی‌ترین سلاح دشمن، جنگ سایبری است؛ جنگی که در آن رسانه و شبکه‌های اجتماعی جایگزین گلوله و موشک شده‌اند و هدف آن مدیریت ادراک و ذهن مردم است.

حجت‌الاسلام حاجتی تأکید کرد که دشمن پس از ناکامی در جنگ فیزیکی به میدان جنگ ادراکی آمده تا ملت را دچار احساس شکست کند. وی هشدار داد: هر قلم، منبر و زبانی که به ترویج یأس بپردازد، در مسیر شیطان است و باید از آن پرهیز کرد.

وی در فرازی دیگر از خطبه‌ها خطاب به نسل جوان بیان کرد: وصیت‌نامه شهید سلیمانی را مطالعه کنید؛ چراکه این وصیت‌نامه تبلور رهنمودهای امامین انقلاب است و می‌تواند چراغ راه نسل تازه در جهاد فرهنگی و اجتماعی باشد.

امام‌جمعه موقت اهواز با اذعان به وجود مشکلات متعدد اقتصادی و فرهنگی کشور گفت: بخشی از مشکلات ناشی از سوءمدیریت داخلی است، اما در کنار این ضعف‌ها، فتوحات بزرگ و عزت‌های حاصل از مقاومت مردم را نباید نادیده گرفت. ما از ذلت دیروز به عزت امروز رسیده‌ایم و یقین داریم که بر سختی‌ها غلبه خواهیم کرد.

وی افزود: دشمنان از ابتدای انقلاب می‌خواستند مردم پشت به رهبری کنند اما این خواب هیچ‌گاه تعبیر نشد. حاجتی با اشاره به ایمان به غیب به عنوان معیار تقوا تصریح کرد: اگر کسی ادعای تقوا دارد ولی به امدادهای غیبی باور ندارد، باید در ایمان خود تجدیدنظر کند.

او در ادامه با استناد به سخنان امام خمینی (ره) اظهار داشت: امام راحل فرمودند سیاست ما عین عبادت و عبادت ما عین سیاست است؛ بنابراین اگر ایمان به غیب و امداد الهی داشته باشیم، در برابر فشارها و تحریم‌ها عقب‌نشینی نخواهیم کرد.

وی همچنین خطاب به جوانان گفت: قرآن کریم، سند بالادستی زندگی است و آیات آن برای تلاوت بر قبور نیست بلکه برنامه‌ای برای زیستن، کار و جهاد اجتماعی است. حاجتی افزود: اگر این سند بالادستی در زندگی و محله ما جاری شود، جامعه از بی‌عملی و سردرگمی عبور خواهد کرد.

در پایان خطبه‌ها، امام‌جمعه موقت اهواز با تبریک و تسلیت شهادت حجت‌اله ولی‌زاده، از افسران نیروی انتظامی، حادثه تلخ خودسوزی جوان اهوازی را نیز به خانواده وی تسلیت گفت و خواستار توجه بیشتر به آسیب‌های اجتماعی در استان شد.