شناسهٔ خبر: 75817430 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

پاکستان از بازداشت عناصر حمله انتحاری در اسلام‌آباد خبر داد

اسلام‌آباد - ایرنا - دولت پاکستان اعلام کرد که هسته اصلی پشت پرده حمله تروریستی اخیر در اسلام‌آباد را متلاشی کرده است، حادثه‌ای که فضای پایتخت پاکستان را امنیتی کرده و منجر به تشدید تنش‌های این کشور با افغانستان و هند شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز جمعه خبرنگار ایرنا، پایگاه رسمی اطلاع رسانی دولت پاکستان امروز اعلام کرد که در عملیات مشترک نیروهای امنیتی و دایره مبارزه با تروریسم چهار نفر از عناصر اصلی حمله انتحاری سه‌شنبه گذشته در شهر اسلام‌آباد بازداشت شدند.

پاکستان مدعی شد که تمامی مراحل طراحی و اجرای عملیات تروریستی در اسلام‌آباد توسط سرکردگان گروه تروریستی تحریک طالبان پاکستان صورت گرفته و بازداشت شدگان ماموریت تدارک حمله انتحاری را داشتند.

این درحالی است که مقامات پاکستانی پس از حمله انتحاری اسلام‌آباد، هند و طالبان افغانستان را به همدستی برای پشتیبانی از جریان تروریسم در پاکستان متهم کردند.

حمله بی سابقه انتحاری در اسلام‌آباد به شدت فضای پایتخت پاکستان را امنیتی کرده و تحقیقات دستگاه های اطلاعاتی این کشور برای شناسایی سایر عوامل این حادثه نیز همچنان ادامه دارد.

منابع محلی پاکستان گزارش دادند که گروه تروریستی تحریک طالبان پاکستان (تی تی پی) مسوولیت حمله انتحاری هفته گذشته در اسلام‌آباد را برعهده گرفت.