شناسهٔ خبر: 75808905 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

غذا و دارو : بیماران همچنان هفته‌ای کمتر از ۵۰ هزار تومان برای انواع انسولین می‌پردازند!

سخنگوی سازمان غذا و دارو در واکنش به افزایش قیمت انسولین‌ها اعلام کرد با پوشش بیمه، سهم پرداختی بیماران برای انواع انسولین، از جمله گلارژین، رپید و دگلودک، کمتر از ۵۰ هزار تومان در هفته است. وی افزود با اختصاص ارز ترجیحی، قیمت این داروها تا نصف کاهش یافته است، اما بیماران همچنان نگران هزینه‌های خود هستند.

صاحب‌خبر -

سخنگوی سازمان غذا و دارو در واکنش به اظهاراتی درباره تغییر نرخ ارز انسولین‌ها و افزایش قیمت آنها اعلام کرد که با پوشش بیمه، سهم پرداختی بیماران برای انواع انسولین کمتر از ۵۰ هزار تومان در هفته است.

دکتر محمد هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به قیمت انسولین‌ها گفت: قیمت انسولین‌های گلارژین و رپید، چه ایرانی و چه وارداتی، بین ۴۷۰ تا ۶۳۰ هزار تومان و انسولین دگلودک ۹۳۰ هزار تومان است.

وی افزود: با اختصاص ارز ترجیحی، قیمت انواع گلارژین و رپید به ۲۴۰ هزار تومان و انسولین دگلودک به ۳۶۰ هزار تومان کاهش یافته است.

هاشمی تأکید کرد: با پوشش بیش از ۹۰ درصدی بیمه، میزان پرداخت از جیب بیماران برای تمامی انواع انسولین کمتر از ۵۰ هزار تومان در هفته است.

 

برچسب‌ها: