شناسهٔ خبر: 75806289 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

ضرب‌الاجل قضایی برای نجات 17 روستای تشنه مینودشت؛ دادستان گلستان 4 ماه فرصت داد

اختلاف سه‌ساله میان منابع طبیعی و آب و فاضلاب که آبرسانی به کوهسارات مینودشت را متوقف کرده بود، با ورود دادستانی حل شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، مهدی رزاقی‌نژاد در این باره اظهار کرد: اختلاف بین منابع طبیعی و اداره آب و فاضلاب بر سر نحوه نصب لوله‌های انتقال، مهم‌ترین علت معطل ماندن 3 ساله  عملیات طرح آبرسانی به منطقه کوهسارات شهرستان مینودشت بود و اهالی 17 روستای این منطقه با قطعی و فشار پایین آب آشامیدنی به ویژه در تابستان مواجه بودند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان افزود: در جلسه‌ای که با حضور مدیران دستگاه‌های متولی برگزار شد اختلاف بین اداره آب منطقه‌ای و اداره منابع طبیعی حل و قرار شد خطوط لوله با نظارت منابع طبیعی به نحوی عبور کند که سبب قطع درختان جنگلی نشود.

وی افزود: به مسئولان اداره آب و فاضلاب هم 4 ماه برای تکمیل و راه اندازی این خط انتقال فرصت داده شد و باید تا پایان امسال عملیات اجرایی خط انتقال، تکمیل و مردم این منطقه از آب اشامیدنی پایدار بهره مند شوند.

رزاقی‌نژاد همچنین  تاکیدکرد: در صورت تاخیر در تکمیل این طرح، تعقیب قضایی در انتظار مسئولان متولی خواهد بود.

بخش کوهسارات مینودشت با مرکزیت دوزین با 17 روستا و 21 هزار نفر جمعیت در فاصله 35 کیلومتری از شهر مینودشت قرار دارد.

انتهای پیام/