شناسهٔ خبر: 75804274 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

سی و یکمین یادواره شهید زین‌الدین و اجلاسیه شهدای دانش آموز قم ۲۶ و ۲۷ آبان برگزار می‌شود

مراسم بزرگداشت سی و یکمین سالگرد شهادت شهید مهدی زین الدین و اجلاسیه شهدای دانش آموز استان قم، روز‌های ۲۶ و ۲۷ آبان در سالن ورزشگاه ۲۰۰۰ نفر شهید حیدریان برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفاع‌پرس از قم، دومین نشست هماهنگی سی و یکمین یادواره سردار شهید مهدی زین الدین و ۶۱۲۸ شهید استان قم و اجلاسیه شهدای دانش آموز به ریاست امیرعباس بقایی فرماندار و رئیس یادواره شهدای قم، در سالن امام رضا (ع) فرمانداری برگزار شد.

بقایی طی سخنانی در این نشست اظهار داشت: فرهنگ ایثار و شهادت باید محور و وجه برجسته فعالیت‌های فرهنگی قم باشد، چرا که موفقیت نظام اسلامی در گرو پیروی از راه شهیدان است.

وی افزود: برای اجرای شایسته این رویداد بزرگ، تمامی دستگاه‌ها باید نقشی فعال و مؤثر ایفا کنند و اطلاع‌رسانی و تبلیغات محیطی به بهترین شکل ممکن انجام شود. همچنین مسیر‌های منتهی به محل برگزاری با تصاویر شهدا و نماد‌های فرهنگی مزین گردد.

فرماندار قم بر استقرار کامل نیرو‌های امدادی و خدماتی، حفظ ایمنی و سهولت تردد مردم، و همچنین آسیب‌شناسی نقاط ضعف مراسم گذشته تأکید کرد و از برگزاری یک نشست نهایی پیش از اجرای مراسم خبر داد.

وی حضور بیش از ۲۵۰۰ دانش‌آموز در اجلاسیه شهدای دانش‌آموز را فرصتی ارزشمند برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان دانست.

در ادامه، سرهنگ حامد فلاح معاون اجرایی سپاه امام علی بن ابی طالب (ع)، ضمن اشاره به برگزاری کنگره ملی شهدای استان قم در سال ۱۴۰۶ به ریاست استاندار محترم قم، گفت: در برنامه‌های امسال، تلاش شده با نگاهی نو و متناسب با نسل جدید، برنامه‌ریزی‌های فرهنگی و محتوایی مؤثری صورت گیرد.

بر اساس مصوبات نشست، سی و یکمین یادواره شهید آقا مهدی زین الدین و ۶۱۲۸ شهید استان قم در روز ۲۶ آبان‌ماه ۱۴۰۴ و اجلاسیه شهدای دانش‌آموز در روز ۲۷ آبان‌ماه ۱۴۰۴ در ورزشگاه شهید حیدریان قم برگزار خواهد شد.

در نشست فوق، نمایندگانی از شهرداری، ادارات کل بنیاد شهید، حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت، آموزش و پرورش و دیگر دستگاه های استان حضور داشتند. 

انتهای پیام/