شناسهٔ خبر: 75797646 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

تورم «سبد معیشت» بیش از ۶۰ درصد است/ از ابتدای سال فقط یک جلسه شورایعالی کار برگزار شده!

علی خدایی، عضو کارگری شورایعالی کار، از تعلل دولت در برگزاری جلسات این شورا انتقاد کرد و هشدار داد که تا کنون تنها یک جلسه در سال برگزار شده و این کوتاهی، وضعیت معیشتی کارگران را به بحران جدی رسانده است.

صاحب‌خبر -

علی خدایی، عضو کارگری شورایعالی کار، با انتقاد از عملکرد دولت در سال جاری اعلام کرد که تاکنون تنها یک جلسه شورایعالی کار برگزار شده و این موضوع نشان می‌دهد که دولت به تعهدات قانونی خود عمل نکرده است.

خدایی با اشاره به ماده ۱۶۷ قانون کار گفت: «دولت موظف است جلسات شورایعالی کار را به‌صورت ماهیانه و در مواقع اضطراری به درخواست شرکای اجتماعی برگزار کند، اما این الزام نادیده گرفته شده است.»

او تاکید کرد که وظیفه شورایعالی کار تنها تعیین دستمزد نیست و بسیاری از مسائل مهم کارگری، از جمله فعالیت هیئت‌های تشخیص و حل اختلاف، به دلیل عدم برگزاری جلسات، همچنان بلاتکلیف مانده‌اند.

عضو کارگری شورایعالی کار با بیان اینکه قدرت خرید جامعه نسبت به ابتدای سال بیش از ۵۰ درصد کاهش یافته و تورم سبد معیشت خانوارهای کارگری بالای ۶۰ درصد است، افزود: «ما هیچ‌گاه افزایش دستمزد نداشته‌ایم و باید از جبران قدرت خرید صحبت کنیم. استفاده از واژه افزایش، نوعی لطف تلقی می‌شود در حالی که واقعیت ندارد.»

خدایی وضعیت معیشت کارگران را بحرانی خواند و خواستار افزایش دستمزدها متناسب با خط فقر و هزینه‌های حداقلی زندگی شد و تاکید کرد: «دولت باید وظیفه قانونی خود را انجام دهد و جلسات شورایعالی کار را به‌صورت منظم و مستمر برگزار کند؛ نه اینکه منتظر درخواست مکرر کارگران باشد.»/ ایلنا

 

برچسب‌ها: