شناسهٔ خبر: 75797532 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

تصمیم جدید در تورنمنت 4 جانبه العین؛ وقت اضافه حذف شد

در تورنمنت چهارجانبه العین، در صورت تساوی تیم‌ها در ۹۰ دقیقه، مسابقه مستقیماً به ضربات پنالتی کشیده می‌شود و وقت اضافه وجود ندارد.

صاحب‌خبر -

طرفداری | تورنمنت چهارجانبه العین امارات، بخشی از برنامه آماده‌سازی تیم ملی ایران پیش از جام جهانی ۲۰۲۶ است. در این رقابت‌ها، تیم ملی کشورمان ابتدا به مصاف کیپ‌ورد می‌رود و در صورت پیروزی یا شکست، برابر یکی از دو تیم مصر یا ازبکستان قرار خواهد گرفت.

پس از اعلام زمان تمرین تیم ملی ایران، جلسه هماهنگی تورنمنت چهارجانبه العین با حضور مدیران و نمایندگان چهار تیم ملی ایران، کیپ‌ورد، مصر و ازبکستان برگزار شد و قوانین نهایی مسابقات مشخص گردید.

در این نشست که با هدف هماهنگی اجرایی و فنی مسابقات برگزار شد، تصمیم گرفته شد در صورت تساوی تیم‌ها در ۹۰ دقیقه، بازی مستقیماً به ضربات پنالتی کشیده شود و وقت اضافه وجود نداشته باشد.

طبق اعلام مسئولان برگزارکننده، پس از پایان وقت قانونی، بازیکنان دقایقی استراحت خواهند کرد و سپس ضربات پنالتی برنده دیدار را مشخص می‌کند. این تصمیم با توجه به فشردگی تقویم مسابقات و شرایط بدنی تیم‌ها اتخاذ شده است.

از سوی تیم ملی فوتبال ایران، مهدی محمدنبی نایب‌رئیس فدراسیون فوتبال و سرپرست تیم ملی، مهدی خراطی مدیر اجرایی، پرهان خانلری پزشک تیم، تورج کشاورز مسئول پشتیبانی و مسعود اردشیر افسر امنیتی در این جلسه حضور داشتند.

تورنمنت چهارجانبه العین با حضور چهار تیم صعود کرده به جام جهانی ۲۰۲۶، از جمله ایران، ازبکستان، مصر و کیپ‌ورد برگزار می‌شود و هدف آن آماده‌سازی تیم‌ها پیش از مسابقات رسمی است.

جلسه هماهنگی تیم ملی ایران