شناسهٔ خبر: 75797221 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: میراث آریا | لینک خبر

چهارمین همایش بین‌المللی گردشگری بیابان لوت آغاز به کار کرد

چهارمین همایش بین المللی گردشگری بیابان لوت صبح امروز چهارشنبه ۲۱ آبان‌ماه ۱۴۰۴ با سخنرانی رئیس دانشگاه بیرجند آغاز شد

صاحب‌خبر -

 به‌گزارش میراث‌آریا، احمد خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند، در آیین افتتاح چهارمین همایش ملی بیابان ضمن قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری این رویداد علمی اظهار کرد: این همایش، چهارمین دوره از سلسله همایش‌های ملی بیابان لوت است که پیش‌تر دوره‌های دوم و سوم آن در استان سیستان و بلوچستان برگزار شده بود.

رئیس دانشگاه بیرجند افزود: امروز خوشبختانه دانشگاه بیرجند افتخار میزبانی از پژوهشگران و کارشناسان این حوزه را داد و لازم می‌دانم از حمایت‌های بی‌دریغ مسئولان محترم استان، به‌ویژه همکاران دانشگاهی و دستگاه‌های اجرایی مرتبط، صمیمانه تشکر کنم.

او ادامه داد: این همایش نتیجه یک کار مشترک و هماهنگ میان دانشگاه‌ها و نهادهای مختلف است که به لطف خداوند توفیق برگزاری آن نصیب ما شده است.

خامسان اظهار کرد: دیروز جلسه بسیار مفیدی با رؤسای آموزش عالی استان و مدیران دستگاه‌های مرتبط با حوزه محیط‌زیست و بیابان‌زدایی برگزار شد و خوشبختانه همگی از برگزاری این همایش استقبال کردند و از فعالیت‌های صورت‌گرفته ابراز خرسندی نمودند.

رئیس دانشگاه بیرجند تأکید کرد: در بدو ورود میهمانان به شهر بیرجند، بسیاری از آنان از نظم، پاکیزگی و زیبایی شهر ابراز رضایت داشتند که مایه خرسندی ماست.

او گفت: افتخار ما این است که در کنار بیابان لوت  که یکی از ظرفیت‌های طبیعی کم‌نظیر کشور محسوب می‌شود، توانسته‌ایم فضایی علمی برای تبادل اندیشه و ارائه راهکارهای کاربردی فراهم کنیم.

خامسان بیان کرد: البته واقعیت این است که هیچ همایش و گردهمایی‌ای بدون پیگیری و تلاش مستمر مسئولان و پژوهشگران، ثمربخش نخواهد بود.

رئیس دانشگاه بیرجند اظهار کرد: امیدواریم نتایج علمی این همایش بتواند علاوه بر ارتقای دانش در حوزه بیابان‌زدایی، منافع ملموسی نیز برای مردم منطقه به همراه داشته باشد.

او بیان کرد:دانشگاه بیرجند، به عنوان دانشگاه مادراستان، آمادگی دارد در همه زمینه‌های علمی و پژوهشی مرتبط همکاری لازم را با دستگاه‌های اجرایی به‌عمل آورد.

خامسان تأمید کرد: امیدوارم برگزاری این همایش، هم برکات علمی و پژوهشی به همراه داشته باشد و هم برای مردم شهرستان و استان منشأ خیر و توسعه باشد.

انتهای پیام/