شناسهٔ خبر: 75793407 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

اکران برترین‌های سینمای اقتباسی جهان در باغ کتاب تهران

۴ فیلم برجسته سینمای اقتباسی جهان در باغ کتاب تهران به نمایش در می‌آید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، از تاریخ ۲۵ تا ۲۸ آبان‌ماه ۱۴۰۴، فصل جدید رویداد سینمایی «نقد و تماشا» با اکران، نقد و بررسی فیلم‌های اقتباسی سینمای جهان به همت مجله میدان آزادی در باغ کتاب تهران برگزار می‌شود. در این رویداد که در چهار شب متوالی برگزار می‌شود، فیلم‌های «تاجر ونیزی»، «رستگاری در شاوشنگ»، «مهمان مامان» و «کودک و فرشته» در سالن ۸ پردیس سینمایی باغ کتاب تهران اکران می‌شوند.

در این رویداد هنری، علاوه‌بر اکران این آثار، به نقد و بررسی این چهار فیلم محبوب سینمای اقتباسی پرداخته خواهد شد.

در بخش سینمای جهان، فیلم «تاجر ونیزی» بر مبنای نمایشنامه‌ای از «ویلیام شکسپیر» و «رستگاری در شاوشنگ» بر اساس رمانی از «استیون کینگ» انتخاب شده‌اند. رستگاری از شاوشنگ محبوب‌ترین فیلم جهان از نظر سایت آی‌ای‌دی‌بی است. در بخش سینمای ایران نیز فیلم محبوب «مهمان مامان» بر پایه داستانی از «هوشنگ مرادی کرمانی» و فیلم «کودک و فرشته» بر مبنای کتاب زندگی‌نامه «سیده زهرا حسینی» اکران خواهند شد. فیلم‌های منتخب، از میان برترین‌های سینمای اقتباسی جهان و ایران برگزیده شده‌اند.

مجموعه‌رویداد «نقد و تماشا» برنامه اکران موضوعی بهترین فیلم‌ها و انیمیشن‌های جهان همراه با برگزاری جلسهٔ نقد و بررسی این آثار است. فصل نخست این رویداد با اکران و نقد شاهکار‌های «هایائو میازاکی» با استقبال دوستداران انیمیشن برگزار شده بود و اینک فصل جدید این رویداد را مجلهٔ میدان آزادی با همکاری باغ کتاب تهران برگزار می‌کند.

گفتنی‌ست فرایند فروش بلیط این رویداد آغاز شده است و علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و تهیه بلیط می‌توانند به وبسایت رویداد‌های مجله میدان آزادی با نشانی (https://event.azadisq.com/) مراجعه کنند.

انتهای پیام/