شناسهٔ خبر: 75790497 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار کرمانشاه:‌ خدمت بدون منت به مردم، وظیفه همه مدیران است

کرمانشاه - ایرنا - استاندار کرمانشاه با بیان اینکه خدمت بی‌منت و بی‌چشمداشت به مردم، وظیفه همه مدیران و مسوولان است گفت: عیار واقعی انقلاب در خدمتگزاری صادقانه به مردم معنا پیدا می‌کند و لذا همه مدیران هرچه در توان دارند باید برای رفع مشکلات مردم و بهبود زندگی مردم به کار بگیرند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، منوچهر حبیبی روز چهارشنبه در آیین افتتاح پروژه‌های محرومیت زدایی بسیج سازندگی استان که با حضور سردار حزنی، معاون هماهنگ کننده قرارگاه مرکزی سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه برگزار شد، افزود: امروز مجموعه قرارگاه محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی سپاه در کنار دستگاه‌های اجرایی فعالیت می‌کند و کارهایی را که گاه دیگر نهادها قادر به انجام آن نیستند، به سرانجام می‌رساند.

وی افزود: صاحب اصلی این انقلاب مردم هستند و قدرت نرم نظام نیز در همین مردم نهفته است؛ مردمی که در عرصه‌های مختلف، همواره در صحنه حضور داشته و از نظام دفاع کرده‌اند. همان مردمی که در دوران دفاع مقدس دشمن را ناامید کردند، فتنه‌ها و توطئه‌های دشمن را خنثی نمودند و امروز نیز در جنگ ۱۲ روزه، با تمام توان از انقلاب، نظام و رهبری حمایت کردند.

استاندار کرمانشاه تاکید کرد: کرمانشاه در دوران جنگ بیش از ۱۱۰ بار بمباران شد، اما مردم این استان با صبر و استقامت مثال‌زدنی خم به ابرو نیاوردند. باید قدر این مردم را بدانیم، چرا که عیار انقلاب، مردم هستند هر زمان مردم در صحنه باشند، نظام بیمه است و هر زمان نسبت به آنان بی‌مهری شود باید احساس خطر کرد.

حبیبی بیان کرد: مردمی که در روز ورود امام به کشور با وجود جمعیت کم تهران، میلیون‌ها نفر به استقبال رفتند و هنگام رحلت ایشان هزاران نفر مراسم بدرقه حضور یافتند، نشان دادند که پیوندی عمیق میان امام و امت وجود دارد و امروز نیز همین پیوند میان مردم و رهبر معظم انقلاب برقرار است.

وی ادامه داد: خدمت بی‌منت و بی‌چون‌وچرا به این مردم بزرگ‌ترین وظیفه ماست و هر چه انجام دهیم باز هم نمی‌توانیم قدردان آنان باشیم. راز محبوبیت و ماندگاری بسیج نیز در همین مردمی بودن است؛ اینکه بسیج در اقشار مختلف حضور دارد، ناشی از اتکای آن به مردم است و همین پیوند مردمی باعث محبوبیت روزافزون بسیج شده است.

استاندار کرمانشاه گفت: در طول هشت سال دفاع مقدس، در فتنه‌ها و در بحران‌های گوناگون، مردم در کنار سپاه و بسیج بودند و امروز نیز سپاه و بسیج قدرشناس این مردم هستند. در دورافتاده‌ترین نقاط استان کرمانشاه شاهد حضور فعال قرارگاه محرومیت‌زدایی و بسیج سازندگی هستیم که خدمات ارزنده‌ای به مردم ارائه می‌دهند.

حبیبی ضمن قدردانی از سردار ریحانی، سردار کریمی، سردار حزنی و سایر سرداران رشید سپاه اظهار کرد: سپاه امروز در کنار اقتدار دفاعی، در حوزه عمرانی نیز به سطح بالایی از توانمندی رسیده و با نیروهای متخصص و امکانات مناسب، در مناطق صعب‌العبور خدمات ارزشمندی ارائه می‌دهد که جای تقدیر دارد.

استاندار کرمانشاه در ادامه به ۲ حوزه‌ای که سردار حزنی نیز به آن اشاره کرده بود پرداخت و گفت: حتما تأمین جهیزیه و تقویت فعالیت‌های فرهنگی در حوزه مساجد با جدیت پیگیری خواهد شد و متناسب با نیاز هر منطقه، اقدامات لازم انجام می‌شود. در این زمینه به فرمانداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی تأکید خواهد شد که با اولویت‌بندی مناسب، همکاری خود را با مجموعه سپاه و بسیج تقویت کنند تا خدمات مؤثری به مردم ارائه شود.