شناسهٔ خبر: 75790427 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

فراکسیون وفاداری به مقاومت: حذف حزب الله لبنان، توهم بزرگی است

تهران-ایرنا- محمد رعد رئیس فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان ضمن تاکید بر ساختار قدرتمند حزب الله و برخورداری آن از رهبری حکیم وحمایت مردمی، تصریح کرد: طرح دشمن مبنی بر پایان دادن و حذف حزب الله لبنان یک توهم بزرگ است.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز چهاشنبه ایرنا، رعد در مقاله‌ای در روزنامه الاخبار لبنان اظهار داشت، دشمن در میدان نظامی نتوانست به موجودیت حزب‌الله پایان دهد و اکنون حامیان بین‌المللی، منطقه‌ای و داخلی دشمن به دنبال جبران این ناکامی و تحقق هدف خود هستند.

وی تصمیم دولت لبنان در پنجم و هفتم اوت را به مثابه بهانه دادن به دشمن برای خلع سلاح مقاومت در مقابل توقف تجاوزات و حملات مداوم آن علیه لبنانی‌ها و خاک این کشور برشمرد و افزود، برای همه روشن شد که پایان دادن به حزب‌الله در لبنان یک توهم بزرگ غیرقابل تحقق اس.

رعد تاکید کرد شکست کسانی که همچنان بر خلع سلاح حزب الله پافشاری دارند، حتمی است زیرا این حزب یک ساختار فاقد رهبری و بدون حمایت مردمی نیست، بلکه نیروی منسجم، مؤمن و هدفمند است و دبیرکل آن با تدبیر و شجاعت و با حمایت براداران وفادار، آن را اداره می‌کند.

وی در بخش دیگری از مقاله خود نوشت: بلافاصله پس از عملیات طوفان الاقصی ومتزلزل شدن موجودیت صهیونیستی، نشانه‌های بسیاری حاکی از این بود که دشمن صهیونیستی و حامیان آمریکایی و غربی آن، این عملیات را به مثابه تهدیدی موجودیتی برای خود خواهند دانست و واکنش آنان فقط به مجری این عملیات محدود نخواهد شد، بلکه شامل تمام جنبش‌های مقاومت فعال در فلسطین و اطراف آن را در برخواهد گرفت.

رعد افزود: در آن شرایط، مقاومت اسلامی با هوشیاری از آمادگی برای مقابله با توطئه‌های دشمنان خبر داد زیرا برایش روشن بود که دشمن صهیونیستی و حامیانش به دنبال بهره برداری از عملیات طوفان الاقصی هستند تا از آن برای پایان دادن موجودیت‌ مقاومت در منطقه، استفاده کنند اما مقاومت اسلامی متعهد شد بدون راه اندازی جنگ گسترده علیه دشمن، آن را در جبهه لبنان سرگرم کند، زیرا جنگ را به نفع مقاومت و لبنان نمی‌دید.