شناسهٔ خبر: 75785395 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی | لینک خبر

گام دوم طرح «شهر نماز، شهر قرآن» در خراسان جنوبی با هدف توانمندسازی معلمان برگزار شد.

سرپرست اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی از برگزاری دومین مرحله از سلسله کارگاه‌های آموزشی طرح «شهر نماز، شهر قرآن» ویژه معلمان پایه دوم ابتدایی خبر داد و گفت: این دوره‌ها با همکاری گسترده نهادهای فرهنگی و آموزشی در شهرستان‌های بیرجند، فردوس، سرایان، عشق‌آباد و طبس گلشن برگزار شد تا گامی مؤثر در مسیر ترویج مفاهیم دینی در مدارس ابتدایی استان برداشته شود.

صاحب‌خبر -

خراسان جنوبی _ روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی

محمود رمضانی، سرپرست اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، ضمن اعلام خبر برگزاری دومین مرحله از طرح آموزشی «شهر نماز، شهر قرآن» اظهار داشت: این طرح با هدف ارتقاء مهارت‌های معلمان در زمینه انتقال زیبا و مؤثر مفاهیم دینی به دانش‌آموزان، در پنج شهرستان خراسان جنوبی شامل بیرجند، فردوس، سرایان، عشق‌آباد و طبس گلشن برگزار شده است.

رمضانی افزود: «آشنایی و انس کودکان با نماز و قرآن باید از سنین پایه آغاز شود؛ از همین رو، این کارگاه‌ها با تمرکز بر پایه دوم ابتدایی طراحی شده تا معلمان بتوانند مفاهیم دینی را با زبانی کودکانه، نشاط‌آور و اثرگذار منتقل کنند.»

وی با اشاره به استقبال خوب فرهنگیان از کارگاه برگزار شده در شهرستان فردوس گفت: «در این مرحله، استاد مهدی فاضلی مهرآبادی، مجری محترم طرح، با استفاده از روش‌های نوآورانه و کاربردی، راهکارهایی برای آموزش مفاهیم دینی به شیوه‌ای جذاب ارائه داد؛ از جمله بهره‌گیری از بازی‌های آموزشی، قصه‌گویی قرآنی و فعالیت‌های عملی در کلاس.»

سرپرست اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی ادامه داد: «طرح “شهر نماز، شهر قرآن” در قالب تفاهم‌نامه همکاری میان اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره‌کل آموزش و پرورش استان و ادارات شهرستانی در حال اجراست و هدف آن، تربیت نیروی انسانی توانمند برای آموزش مفاهیم قرآنی در مدارس است.»

رمضانی افزود: «نخستین کارگاه این مجموعه پیش‌تر در بیرجند برگزار شد، و در ادامه، دوره‌ها در شهرستان‌های فردوس، سرایان، عشق‌آباد و طبس گلشن نیز با استقبال چشمگیر معلمان و مدیران مدارس همراه بود. این استقبال نشان می‌دهد معلمان ما به‌خوبی اهمیت آموزش عمیق و الهام‌بخش مفاهیم دینی را درک کرده‌اند.»

وی با تأکید بر استمرار این جریان فرهنگی گفت: «این تعامل سازنده میان دستگاه‌های فرهنگی و آموزشی، زمینه‌ساز نهادینه‌سازی ارزش‌های دینی در نظام تعلیم‌ و تربیت است و امید می‌رود با استمرار این کارگاه‌ها، نسلی قرآن‌محور، نمازگزار و اخلاق‌مدار تربیت شود.»

رمضانی در پایان از همکاری و همراهی فعال ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌ها قدردانی کرد و افزود: «اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با جدیت برنامه‌ریزی کرده است تا طرح “شهر نماز، شهر قرآن” در تمامی شهرستان‌های استان ادامه یابد و با پوشش کامل آموزشی، گامی برداشته شود برای تقویت ایمان، اخلاق و معرفت در نسل آینده.»