شناسهٔ خبر: 75778275 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: خبر ورزشی | لینک خبر

کمیسر متهم می‌کند؛ بعد از دروازه‌بان تیم ملی، نوبت خرید تازه پرسپولیس شد!

محمدرضا زنوزی -مالک تراکتور- بار دیگر بر ادعای قبلی خود پافشاری و ابعاد تازه ای به آن داد!

صاحب‌خبر -

داستان جدایی ریکاردو آلوز از تراکتور از ان اتفاقاتی است که حالا حالاها داستان و حاشیه خواهد داشت. بازیکنی که به صورت ویژه محبوب مالک تراکتور بود و همه از ارتباط خوب او با هواداران و سایر ارکان باشگاه تراکتور اطلاع داشتند. خلاصه اینکه کسی باور نمی‌کرد روزی آلوز از این تیم برود، اما رفت!

بدتر از رفتن این بود که او راهی سپاهان یعنی رقیب تراکتور در داخل کشور شد! از همان روز تا حالا، این ماجرا تبدیل به یک پرونده میان دو باشگاه شده و اگرچه کارت بازی آلوز برای سپاهان صادر و او برای تیم جدیدش به میدان رفته است، اما تراکتوری‌ها کماکان پرونده این انتقال را دنبال می‌کنند.

بار قبل محمدرضا زنوزی مشخصاً با اسم بردن از محمدرضا اخباری کاپیتان سابق تراکتور و سنگربان فعلی سپاهان -که هم اینک همراه اردوی تیم ملی در شهر العین به سر می‌برد- او را مسئول اصلی رفتن آلوز به اصفهان معرفی کرد. البته اخباری با حضور در برنامه شب‌های فوتبالی به صراحت این ادعا را رد کرد.

و حالا زنوزی در تازه‌ترین مصاحبه خود پای رضا شکاری و رشید مظاهری را نیز به این پرونده جنجالی باز کرده است! حرف‌های تازه مالک تراکتور را بخوانید؛ «من رابطه خوبی با ریکاردو آلوز داشتم، اما توسط دروازه‌بان سابق ما اغفال شد و به سپاهان رفت. محمدرضا اخباری، باعث شد آلوز با سپاهان به توافق برسد. آلوز می‌گوید قرارداد سفید امضا کردم، اما من ویدیو این امضای قرارداد را دارم و آن را برای فیفا هم ارسال کردیم. او نمی‌تواند زیر ویدیویی که در حال امضا کردن قرارداد است و پیام‌هایی که درمورد امضای قرارداد برای من فرستاده، بزند.»

زنوزی در این برنامه ویدیویی نشان داد که آلوز در حال امضا کردن چند برگه با متن بود. او مدعی شد دلیل دیگر جدا شدن آلوز از تراکتور و نارضایتی او را کاهش دستمزد از ۶۰۰ هزار دلار به ۴۰۰ هزار دلار بوده است: «سن آلوز بالا رفته بود، مثل همه جای دنیا قراردادش کم شد.» او همچنین درباره توجیهات آلوز درباره امضای قرارداد با این باشگاه گفت: «در گذشته کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال بدون اینکه پرونده رضا شکاری و رشید مظاهری را برای خط‌شناسی ارسال کند، حکم صادر کرد. آنها به آلوز راه نشان دادند.»

کمترین برداشت از این حرف‌ها این است که خود آلوز هیچ نقشی در این رفتن نداشته و تماماً توسط این و آن پر شده و خط گرفته است! ضمن اینکه حرف‌های آلوز که گفته بود یک نفر در تبریز نمی‌گذارد تراکتور به اوج برسد و تمام فوتبالی‌ها می‌دانند منظور او نزدیک‌ترین فرد به زنوزی است، کاملا لابلای این پرونده و اختلاف گم شده است!

اینجا را بخوانید: دبل پاس مهندس داغ تراکتوری‌ها را تازه کرد!