شناسهٔ خبر: 75777400 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

فدراسیون اسپانیا: یامال بدون اجازه از تمرین تیم ملی رفت

بازیکن ملی پوش بارسلونا تمرین لاروخا را بدون اطلاع قبلی پزشکان ترک کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، با اعلام فدراسیون فوتبال اسپانیا، لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا، بدون هماهنگی با کادر پزشکی تیم ملی اقدام به ترک اردو کرده است. طبق گزارش منتشرشده، یامال روز گذشته برای درمان مصدومیت خود، تحت یک روش درمانی خاص با امواج رادیویی قرار گرفته؛ اقدامی که با شگفتی و نارضایتی مسئولان پزشکی اسپانیا همراه شده است.

پزشکان تیم ملی اسپانیا پس از بررسی وضعیت این بازیکن، برای او ۷ تا ۱۰ روز استراحت کامل تجویز کرده‌اند. بر این اساس، یامال قادر به همراهی تیم ملی اسپانیا در دو دیدار پیش‌رو مقابل گرجستان و ترکیه نخواهد بود.

این اتفاق در حالی رخ داده که عدم اطلاع‌رسانی یامال درباره این درمان، موضوع را برای فدراسیون اسپانیا حساس‌تر کرده و ممکن است واکنش‌های انضباطی یا پیگیری‌های بعدی را نیز به همراه داشته باشد.