شناسهٔ خبر: 75775868 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

نکولعل آزاد: هدف‌گذاری ما در المپیک ناشنوایان رتبه پنجم تا هفتم است

رئیس فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان هدف‌گذاری کاروان اعزامی به المپیک ناشنوایان در توکیو را کسب رتبه پنجم تا هفتم عنوان کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم ، مصطفی نکولعل آزاد رئیس فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان در نشست خبری که ظهر امروز (سه‌شنبه) در محل این فدراسیون برگزار شد، اظهار داشت: امروز جایگاه ناشنوایان ارتقا پیدا کرده و این به واسطه اتفاقات رسانه‌ای خوبی است که در این حوزه رخ داده. از وزیر ورزش و معاونانش تشکر می‌کنم که از ما حمایت کردند تا کاروان ایران بتواند در المپیک ناشنوایان 2025 در ژاپن شرکت کند. از مربیان و کادر فنی هم ممنونم که ملی‌پوشان را به خوبی آماده کرده‌اند، همچنین از ورزشکاران که مشکلات زیادی را در مسیر تمرینات پشت سر می‌گذارند. خیرین و اسپانسرها نیز کمک زیادی به ما در مسیر این اعزام کردند. امیدوارم بتوانیم باعث شادی مردم در ژاپن شویم.

وی در ادامه افزود: در 12 رشته در مردان و شش رشته در بخش بانوان شرکت می‌کنیم. در دوره قبل در برزیل چهارم شدیم، البته چین و روسیه حضور نداشتند. هدف کاروان ما کسب رتبه پنجم تا هفتم است. هدف‌گذاری ما حفظ مدال‌آوری دوره قبل و حتی ارتقا تعداد و کیفیت آنهاست. سال قبل در بازی‌های آسیایی ناشنوایان قهرمان شدیم، در فوتسال مقام قهرمانی جهان را به دست آوردیم، به همین دلیل توقعات بالا رفته است.

نکولعل آزاد ادامه داد: زمان و کیفیت اردوها و همچنین کیفیت تغذیه افزایش پیدا کرده و در بخش روانشناسی و بدنسازی کارهای خوبی انجام شده است. این مربیان بدون توقع و مزد در حال فعالیت هستند و این بسیار ارزشمند است. البته یکسری عوامل هم در اختیار ما نیست، چون نمی‌دانیم حریفان چقدر آماده هستند. به ملی‌پوشان گفته‌ایم که بهترین عملکرد خودشان را نشان بدهند. باز هم باید اشاره کنم که اگر حمایت وزیر ورزش نبود، شاید حتی این اعزام انجام نمی‌شد. همه رشته‌ها در بخش ورزشکاران سالم زیر نظر فدراسیون خودشان هستند، اما همه رشته‌ها در بخش ناشنوایان زیر نظر فقط یک فدراسیون یعنی فدراسیون ما فعالیت دارند و در واقع فقط من و وزیر ورزش در این حوزه حضور داریم که همین مسئله نشان‌دهنده سختی کار در حوزه ناشنوایان است.

نکولعل آزاد گفت: فدراسیون ما 16.5 میلیارد بدهی داشت که تقریباً آن را صفر کرده‌ایم. البته برای این اعزام کمی کمبود داریم که امیدوارم باز هم مورد توجه وزارت ورزش قرار بگیریم. در طول یکی، دو سال اخیر بازسازی فدراسیون را آغاز کرده‌ایم و تعمیر و نگهداری فدراسیون یکی از اولویت‌های ماست. فکر می‌کنم تا پایان مبلغ 50 میلیارد تومان از بخش خصوصی برای تعمیر مجموعه بگیریم.

وی همچنین خاطر نشان کرد: پرداخت پاداش‌ها با حضور رئیس جمهور انجام می‌شود. آخرین پاداشی که ما گرفته‌ایم، در دوره آیت‌الله رئیسی بوده است و بعد از آن به دلایل مختلف از جمله جنگ 12 روزه، این کار انجام نشده است. البته باید اشاره کنم که ما پنج جلسه تخصصی با وزیر ورزش داشته‌ایم که این بی‌سابقه است.

رئیس فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان تصریح کرد: بهانه‌ای برای نتیجه نگرفتن نداریم و اگر این اتفاق بیفتد، باید پاسخگو باشیم. تلاش خود را کرده‌ایم که بهترین عملکرد را ارائه کنیم و این به بهترین نتیجه ختم شود.

همچنین علی رغبتی سرپرست کاروان اعزامی به المپیک ناشنوایان اظهار داشت: وزارت ورزش 80 درصد هزینه‌های این کاروان را تأمین کرده است. هشت گروه پروازی داریم و مسابقات به طور رسمی و پس از مراسم افتتاحیه، از روز یکشنبه هفته آینده آغاز می‌شود. یک دوره 11 روزه هیجان انگیز داریم که اوایل آذر ماه به پایان می‌رسد. تفاوت این دوره نسبت به دوره قبلی حضور چین، روسیه و بلاروس است و قطعاً رقابت خوبی را در بالای جدول مدالی خواهیم داشت. توجه به این المپیک با توجه به اینکه قرار است در سایت‌های اینترنتی هم پخش شود، بیشتر از قبل خواهد بود. امیدوارم توجه جامعه به این گروه ناشنوایان پس از این بازی‌ها جلب شود.

وی ادامه داد: باید از برخی دستگاه‌ها که در حوزه ناشنوایان مسئول هستند، گله کنم. آنها می‌توانستند حمایت بیشتری کنند. به هر حال این اطمینان را دارم که این کاروان همه سعی و تلاش خود را بکار بگیرد و به همین واسطه، به بهترین نتایج دست پیدا کنند. باید این را هم اشاره کنم که دو ورزشکار به دلیل حذف یکی از بخش‌ها در رشته کاراته که توسط کمیته برگزاری انجام شد، از لیست کنار رفتند.

رغبتی درباره پاداش در نظر گرفته شده برای مدال‌آوران گفت: در دوره قبلی پاداش ناشنوایان 36 درصد بود که به 60 درصد افزایش یافت و هنوز خبری از برابرسازی این پاداش نیست. البته اتفاقات خوبی هم در حوزه باشگاهداری ناشنوایان رخ داده است که کمک زیادی می‌کند.

انتهای پیام/