شناسهٔ خبر: 75775070 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: الف | لینک خبر

اتوبوس داخلی به بازار می‌آید

مدیرعامل زامیاد گفت: خط تولید اتوبوس درون شهری این خودروسازی پس از ۱۵ سال توقف دوباره راه اندازی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس؛ داریوش گل‌محمدی، مدیرعامل شرکت زامیاد در مراسم واگذاری هزار دستگاه کامیونت کمپرسی نیسان به سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور و همچنین آغاز به کار مجدد خط تولید اتوبوس درون شهری در زامیاد، از این دو رویداد به‌عنوان دو اتفاق مهم برای این شرکت یاد کرد.مدیرکل عامل شرکت‌های زامیاد گفت: خوشحالیم که طی سال‌های اخیر سازمان شهرداری‌ها، زامیاد را به‌عنوان شریک تجاری خود برگزیده و این اعتماد منجر به تداوم قراردادهای بزرگ میان دو مجموعه شده است. امسال نیز هزار دستگاه خودروی کمپرسی نیسان به این سازمان واگذار می‌شود که ۷۰ درصد از آنها از نوع مدل جدید اکستند است.

گل‌محمدی افزود: خودروی اکستند با هدف ارتقای ایمنی، راحتی و رعایت استانداردهای جدید طراحی شده است. این خودرو توانسته استانداردهای ۸۵‌گانه ملی، تأییدیه محیط زیست و مجوز پلیس راهور را دریافت کند. همچنین به سامانه‌های ایمنی نظیر سیستم پایداری الکترونیک (ESP)، ترمز اضطراری پیشرفته، هشدار خروج از خط و کنترل ناوبری و ...مجهز شده است.مدیرعامل زامیاد درباره تغییرات فنی و ظاهری این محصول نیز گفت: در مدل جدید، ۱۶ سانتی‌متر به طول خودرو افزوده شده که تمام این افزایش در فضای کابین جلو اعمال شده است. این موضوع باعث افزایش فضای داخلی شده و صندلی‌های جدید با قابلیت تنظیم و انعطاف جایگزین صندلی‌های نیمکتی پیشین شده‌اند. فرمان خودرو به‌صورت ۱۰۰ درصد هیدرولیک طراحی شده و کابین نیز به عایق‌های حرارتی و صوتی مجهز شده است.
 
گل‌محمدی در بخش دیگری از سخنان خود به دومین رویداد مهم زامیاد یعنی راه‌اندازی مجدد خط تولید اتوبوس پس از ۱۵ سال توقف اشاره کرد و گفت: اتوبوس جدید زامیاد با نام اروند با طول ۱۲ متر است. این محصول حاصل همکاری با شرکت بزرگ فوتون چین است که سال گذشته بیش از ۴۵ هزار دستگاه اتوبوس تولید کرده است.

به گفته وی، بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، زامیاد امسال تولید این محصول را روزانه یک دستگاه آغاز کرده البته ظرفیت تولید روزانه دو دستگاه را داریم و تا پایان سال ۷۲ دستگاه اتوبوس تولید خواهد کرد. وی افزود: در فاز نخست، حدود ۱۲۸ نفر به‌صورت مستقیم در خط تولید اتوبوس مشغول به کار خواهند شد و این پروژه ظرفیت توسعه به اتوبوس‌های برقی و ۱۸ متری را نیز دارد.گل‌محمدی در پایان تأکید کرد: زامیاد با نوسازی محصولات خود و بازگشت به حوزه تولید اتوبوس، گام مهمی در مسیر ارتقای کیفیت و تنوع ناوگان حمل‌ونقل شهری کشور برداشته است.