شناسهٔ خبر: 75774036 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

فرماندار مهریز: ساماندهی سگ‌های بلاصاحب نیازمند مشارکت اجتماعی است

فرماندار شهرستان مهریز با تأکید بر اهمیت صیانت از سلامت عمومی و امنیت روانی شهروندان، گفت: ساماندهی سگ‌های بلاصاحب نیازمند برنامه‌ریزی منسجم و مشارکت اجتماعی است.

صاحب‌خبر -

حسین عسکرزاده در نشست کارگروه ساماندهی و کنترل سگ‌های بلاصاحب شهرستان مهریز، با اشاره به ضرورت توجه ویژه به موضوع سگ‌های ولگرد، گفت: یکی از چالش‌های جدی شهرستان، وجود سگ‌های بلاصاحب است که ساماندهی آن‌ها نیازمند برنامه‌ریزی منسجم، همکاری بین‌بخشی و مشارکت اجتماعی است.

وی افزود: برای کنترل مؤثر این پدیده، باید برنامه‌ای جامع و ضربتی تدوین شود که شامل شناسایی نقاط بحرانی، تأمین زیرساخت‌های لازم، اجرای اقدامات پیشگیرانه و بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی باشد.

فرماندار با انتقاد از نبود سیاست‌گذاری منسجم و نظارت کافی در سال‌های گذشته، اظهار کرد: افزایش بی‌رویه سگ‌های بلاصاحب، به‌ویژه در مناطق مسکونی، به معضلی جدی و آزاردهنده برای شهروندان تبدیل شده و مدیریت نادرست این مسئله، آرامش روانی مردم را تحت تأثیر قرار داده است.

وی همچنین به مدیران شهرستان هشدار داد: در صورت کوتاهی یا ترک فعل در این زمینه، فرمانداری با هماهنگی دادستانی اقدامات قانونی لازم را انجام خواهد داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی فرمانداری مهریز در روز سه شنبه ۲۰ آبان، عسکرزاده در پایان تصریح کرد: رعایت اصول بهداشتی، کنترل جمعیت سگ‌های بلاصاحب و همکاری مستمر دستگاه‌های اجرایی، نقش مهمی در حفظ سلامت شهروندان و پیشگیری از بیماری‌های مشترک انسان و حیوان دارد.

انتهای پیام