شناسهٔ خبر: 75771013 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیرعامل اتوبوسرانی تهران مدعی شد؛

کاهش سرفاصله حرکت اتوبوس‌های تندرو پایتخت به زیر یک دقیقه

تهران - ایرنا - مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با اشاره به کاهش سرفاصله حرکت اتوبوس‌ها در پایتخت، گفت: از این پس شهروندان برای استفاده از اتوبوس‌های تندرو کمتر از یک دقیقه معطل می‌شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، احمد قیومی روز سه‌شنبه در گفت‌وگویی اظهار کرد: در خطوط عادی در زمان پیک بین پنج تا ۲۰ دقیقه و در خطوط تندرو کمتر از یک دقیقه، شهروندان برای استفاده از خدمات اتوبوسرانی منتظر بمانند.

وی افزود: در برخی شهرک‌ها و مناطق تازه‌ احداث، خطوط اتوبوس ویژه برای دسترسی مردم به نخستین ایستگاه مترو تعریف شده است.

قیومی همچنین با اشاره به خدمات‌رسانی ۴۰۰ دستگاه کارت‌خوان در ایستگاه‌های اتوبوسرانی تأکید کرد: با هوشمندسازی پرداخت‌ها، مشکلات مسافران در اتوبوسرانی به‌زودی برطرف خواهد شد.

وی با اشاره به استمرار روند برقی‌سازی خطوط در جنوب پایتخت افزود: چهار خط اتوبوسرانی خطوط ۲۳۸ (شهرک رسالت – میدان محمدیه)، ۳۳۶ (مترو دولت‌آباد – میدان راه‌آهن)، ۲۴۳ (شهرک توحید – پایانه فیاض‌بخش) و ۴۱۷ (شهید سروری – پایانه فیاض‌بخش)

به ناوگان برقی مجهز شده‌اند و عملکرد موفق آن‌ها موجب افزایش رضایت شهروندان و کاهش محسوس آلایندگی در محدوده جنوبی شهر شده است.

قیومی یادآور شد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در نظر دارد با توسعه زیرساخت‌های شارژ و پشتیبانی فنی، خطوط برقی بیشتری را در مناطق جنوبی راه‌اندازی کند تا سهم ناوگان پاک در جابه‌جایی روزانه مسافران پایتخت به‌صورت مستمر افزایش یابد.