شناسهٔ خبر: 75768430 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

نخستین پلاک‌گذاری ورزشی موتورسیکلت‌های سنگین در جاسک انجام شد

برنا - گروه استانها: برای نخستین‌ بار در شهرستان جاسک، ۱۱ پلاک ورزشی ویژه موتورسیکلت‌های سنگین طی مراسمی با حضور مسئولان شهرستانی بر روی این وسایل نقلیه نصب شد. برنا - گروه استانها: برای نخستین‌ بار در شهرستان جاسک، ۱۱ پلاک ورزشی ویژه موتورسیکلت‌های سنگین طی مراسمی با حضور مسئولان شهرستانی بر روی این وسایل نقلیه نصب شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش برنا؛ در این آیین که با حضور حسن دوراندیش معاون سیاسی امنیتی فرمانداری جاسک، سرهنگ مرادی جانشین انتظامی شهرستان، رئیس پلیس راهور، رئیس اداره ورزش و جوانان و رئیس هیأت موتورسواری و اتومبیلرانی جاسک برگزار شد، ۱۱ پلاک ورزشی به مالکان موتورسیکلت‌های سنگین اهدا شد.

عبدالمجید مرادی رئیس اداره ورزش و جوانان جاسک در این مراسم گفت: این اقدام در راستای ساماندهی و کنترل فعالیت موتورسیکلت‌های سنگین با حمایت ویژه فرماندار و اعضای شورای تأمین شهرستان انجام شد تا مرز مشخصی میان موتورسواران ورزشی و سایر راکبان ایجاد شود.

وی افزود: دارندگان این پلاک‌ها تنها مجاز به فعالیت در پیست موقت مورد تأیید پلیس راهور و شورای تأمین شهرستان هستند و تمام حرکات آنان تحت کنترل خواهد بود.

حسن دوراندیش معاون سیاسی و امنیتی فرماندار جاسک نیز در ادامه با ابراز خرسندی از تحقق یکی از مطالبات دیرینه جوانان گفت: هدف از اجرای این طرح ساماندهی و ایجاد فضای قانونی برای فعالیت موتورسواران در چارچوب ضوابط ورزشی است، ثبت‌نام و تشکیل پرونده برای سایر موتورسیکلت‌های سنگین نیز در حال انجام است.

وی تأکید کرد: فرمانداری جاسک پشتیبان ورزش شهرستان است و تلاش دارد با ایجاد بسترهای ایمن و قانونی زمینه غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان را فراهم کند.

سرهنگ مرادی جانشین انتظامی شهرستان جاسک نیز ضمن قدردانی از مسئولان شهرستان اظهار داشت: تمام موتورسیکلت‌های سنگین شهرستان تحت نظارت هیأت موتورسواری و اداره ورزش و جوانان ساماندهی و پلاک‌گذاری خواهند شد و فعالیت آن‌ها به‌صورت کنترل‌شده در پیست مشخص‌شده انجام می‌شود.