شناسهٔ خبر: 75765706 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

بازی‌های کشورهای اسلامی| حسینی: توقع مدال را از ریحانه کریمی داشتیم

سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری بانوان پس از کسب دو مدال برنز توسط ریحانه کریمی، ضمن تبریک این موفقیت به مردم ایران و جامعه ورزش، سطح رقابت‌ها را بسیار بالا توصیف کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، سیده الهام حسینی در خصوص کسب دو مدال برنز ریحانه کریمی گفت: تبریک می‌گویم خدمت مردم عزیز ایران و جامعه ورزش. ریحانه امروز واقعاً جنگید. رقابت بسیار نزدیک بود و او با حریفان قدری روبه‌رو شد. سطح مسابقات بازی‌های همبستگی نسبت به رقابت‌های آسیایی بسیار بالاتر بود؛ وزنه‌هایی که اینجا زده شد در حد مسابقات جهانی بود.

وی درباره وضعیت وزنه‌بردار کشورمان در این رقابت‌ها افزود: «تمام تلاش ما این بود که ریحانه بتواند در دوضرب و مجموع مدال بگیرد. با وجود رقبای سخت، خوشبختانه توانست به این هدف برسد و برای ایران افتخارآفرینی کند.

سرمربی تیم ملی وزنه برداری از ادامه حضور بانوان وزنه‌بردار کشورمان در روزهای آینده خبر داد و گفت: فردا دو نفر دیگر از بچه‌ها وارد رقابت می‌شوند؛ خانم سیده زهرا حسینی در دسته ۷۷ و خانم مهسا بهشتی در دسته ۸۶ کیلوگرم. امیدوارم با دعای مردم، بتوانند از فرصتشان استفاده کرده و مدال‌های دیگری برای ایران به ارمغان بیاورند.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا انتظار مدال از ریحانه کریمی را داشتند، حسینی گفت: بله، ما توقع مدال داشتیم، اما می‌دانستیم رقابت بسیار نزدیک است. شرایط مسابقه با تمرین متفاوت است؛ استرس، فشار روانی و لحظه‌ای از دست رفتن تمرکز ممکن است کار را سخت کند. با این حال، خوشبختانه ریحانه توانست خودش را جمع کند. خیلی سخت است وقتی دو حرکت را از دست می‌دهی، بتوانی در حرکت سوم برگردی، اما خدا کمک کرد و او موفق شد و همین باعث شد مدال به دست بیاید.

انتهای پیام/