شناسهٔ خبر: 75759131 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

آمادگی ایران و چین برای گسترش همکاری‌ در حوزه مدیریت بحران، ایمنی معادن و صنایع نفت و پتروشیمی

رئیس ستاد مدیریت بحران در حاشیه اجلاس وزیران شرایط اضطراری و مدیریت بحران کمربند - راه بر افزایش همکاری‌ها در مدیریت بحران تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، حسین ساجدی‌نیا ضمن تقدیر از میزبانی دولت چین گفت: ایران و چین از گذشته روابط تاریخی و فرهنگی گسترده‌ای داشته‌اند و امروز نیز با امضای سند همکاری جامع ۲۵ ساله، این روابط در مسیر تعمیق و گسترش قرار گرفته است. در چارچوب این توافق، یادداشت تفاهم همکاری در حوزه مدیریت بحران میان دو کشور در سال ۲۰۲۳ امضاء شده است.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران برای نخستین بار به عنوان عضو فعال در کنفرانس ابتکار کمربند و جاده در حوزه مدیریت بحران حضو یافته و تمایل دارد همکاری‌های خود را با سایر کشورها در زمینه آموزش، اجرای مانورهای امدادی، تبادل تجربیات و تشکیل کارگروه‌های مشترک افزایش دهد.

در این دیدار سونگ یوانمینگ، معاون وزیر مدیریت اضطراری و رئیس مرکز ملی امداد و نجات کشور چین ضمن خوشامدگویی به هیأت ایرانی، با تأکید بر روابط دیرینه و دوستانه دو کشور، ایران را دوست راهبردی چین توصیف کرد و گفت: روابط ایران و چین ریشه‌ای هزار ساله دارد و ما آمادگی داریم همکاری‌های خود را در حوزه مدیریت بحران، ایمنی معادن و صنایع نفت و پتروشیمی گسترش دهیم.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، این اجلاس با مشارکت نمایندگان بیش از ۴۰ کشور از آسیا، آفریقا، اروپا و آمریکای لاتین برگزار شد و هدف آن، تقویت همکاری‌های بین‌المللی در حوزه مقابله با بلایای طبیعی و انسانی، ارتقاء آمادگی اضطراری و توسعه زیرساخت‌های مقاوم در برابر بحران‌ها عنوان شده است.

انتهای پیام