شناسهٔ خبر: 75755764 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی:

معرفی شایسته پیامبر اسلام در عصر اسلام‌هراسی یک ضرورت تمدنی است

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: در عصری زندگی می‌کنیم که اسلام‌هراسی، ایران‌هراسی و شیعه‌هراسی در دستور کار دشمنان قرار گرفته و این خود نشانه‌ای از قوت و تأثیرگذاری جریان اسلام در نظم جدید جهانی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حجت‌الاسلام مهدی ایمانی‌پور امروز_ دوشنبه نوزدهم آبان_ در اختتامیه جشنواره شعر نبی (ص) در دانشگاه آزاد اصفهان اظهار کرد: وقتی به یک جریان هجمه می‌شود، باید بدانیم که آن جریان در حال قدرت گرفتن است. جریان‌هایی که بی‌اثر باشند، نیازی به ایجاد هراس از آن‌ها وجود ندارد. امروز دشمنان با بهانه‌های مختلف، از جمله موضوعات ژئوپلیتیک یا هسته‌ای، تلاش می‌کنند مانع شکل‌گیری نظم جدید در منطقه شوند و نظم خود را حاکم کنند. در چنین شرایطی معرفی شایسته اسلام و پیامبر اسلام یک ضرورت تمدنی است.

وی افزود: یکی از قالب‌های مؤثر در معرفی شخصیت پیامبر، شعر است. خوشبختانه به مناسبت ۱۵۰۰ مین سالگرد میلاد پیامبر اسلام، نزدیک به ۱۵۰۰ شعر به زبان‌های فارسی و عربی گردآوری شده است و امروز مجموعه دو کتابی که شامل این اشعار است رونمایی خواهد شد.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ادامه داد: وظیفه دارم از همکارانم در سازمان فرهنگی، وزارت امور خارجه و به‌ویژه سفارت جمهوری اسلامی ایران در کویت تشکر کنم؛ این کار با همت استانداری اصفهان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان بستر مناسبی برای نشر پیدا کرده است، از شهرداری اصفهان، مرکز پاسداشت زبان و ادبیات فارسی، و صدا و سیما نیز که در این مسیر یاری رساندند، تشکر ویژه دارم.

ایمانی پور خاطرنشان کرد: اسلام‌هراسی و هجمه‌های فرهنگی علیه قرآن و پیامبر اسلام نشان‌دهنده اهمیت و اثرگذاری این جریان در جهان امروز است، وظیفه ماست که با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی، هنری و ادبی، پیامبر اسلام را به‌گونه‌ای شایسته معرفی کنیم. این اقدام نه‌تنها پاسداشت میراث اسلامی است، بلکه گامی در جهت مقابله با جنگ تمدنی و فرهنگی دشمنان خواهد بود.