به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، محمد عطاپور، معاون دفتر فنی و مهندسی ادارهکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی و مدیر ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز در رابطه با آخرین وضعیت این ورزشگاه، اظهار کرد: بازسازی ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز در دو فاز برنامهریزی شده است، فاز نخست با برآورد 381 میلیارد تومان شامل اجرای لایه دوم حفاظتی، تعویض چمن و رفع الزامات AFC بود که طبق تکلیف، باید در ورزشگاه انجام میگرفت. فاز دوم نیز با برآورد 378 میلیارد تومان برای توسعه سکوهای ورزشگاه و دیگر فعالیتهای عمرانی در نظر گرفته شده است.
وی افزود: از مجموع اعتبارات فاز اول، 125 میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی توسط وزارت ورزش و جوانان و 30 میلیارد تومان از اعتبارات استانی ابلاغ شد که در مجموع 155 میلیارد تومان برای آغاز عملیات بازسازی تخصیص یافت.
به گفته عطاپور، نخستین اقدام در این روند، تعویض چمن ورزشگاه بود که با سیستم هیبریدی اجرا شد. وی توضیح داد: پس از دریافت مجوزهای لازم از کمیسیون ورزش شورای تأمین استان، صورتجلسات دستگاههای نظارتی و امنیتی، مراحل قانونی ترک تشریفات انجام و پیمانکار انتخاب شد. پیمانکار منتخب نماینده انحصاری شرکت «اکیپ گرس» از کشور ترکیه بود و مبلغ قرارداد نیز 50 میلیارد و 800 میلیون تومان بود.
مدیر ورزشگاه یادگار امام گفت: تاکنون دو صورتوضعیت در خصوص چمن پرداخت شده که مجموعاً 36 میلیارد تومان با احتساب کسورات بوده است. در خصوص لایه دوم حفاظتی نیز که به طول 5 کیلومتر و 300 متر پیرامون ورزشگاه اجرا شده و حدود 90 درصد کار پیش رفته است.
وی ادامه داد: در مجموع 32 درب ورودی و خروجی هفت متری برای این بخش در نظر گرفته شده که بخشی از آن توسط اصحاب رسانه در حین عملیات مشاهده شده است.
عطاپور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رفع الزامات AFC خاطرنشان کرد: از جمله تغییرات، تسهیل تردد خبرنگاران بود که در لیگهای گذشته با مشکل همراه بود و بهطور کامل برطرف شد. همچنین نیمکتهای ذخیره با استانداردهای AFC طراحی و نصب شدند.
وی افزود: گیت 25 ورودی در ضلع شمالی ورزشگاه طراحی و طی 15 روز آماده بهرهبرداری شد تا تماشاگران تیم تراکتور پس از پارک خودروهای خود در پارکینگ شماره یک، بتوانند به راحتی وارد استادیوم شوند.
مدیر ورزشگاه یادگار امام (ره) ادامه داد: برای بانوان نیز در انتهای ضلع غربی از جاده شهرداری، ورودی مخصوص با 20 گیت طراحی شد تا مشکلات مربوط به ورود و خروج بانوان هوادار تراکتور که در لیگ قبل وجود داشت نیز حل شود.
وی در ادامه گفت: بازسازی بوفهها، نمازخانه، سرویسهای بهداشتی و نصب صندلیها از دیگر اقدامات انجامشده بود. مقرر شده است تعویض صندلیها بهصورت فازبهفاز انجام گیرد و در مرحله نخست حدود 20 هزار صندلی نصب شد.
عطاپور افزود: در بخش رفاه تماشاگران، 8 دستگاه گرماتاب در زیر سکوها نصب شده تا مردم بتوانند از گرمایش بهرهمند شوند. همچنین نیمکتهای ذخیره نیز به سیستم گرمایشی مجهز شدهاند.
وی بیان کرد: در حوزه زیباسازی محیط ورزشگاه نیز اقداماتی انجام گرفت که شامل رنگآمیزی، نورپردازی و اصلاح بخشهای ظاهری بوده و نتایج آن در دو بازی اخیر که در ورزشگاه یادگار امام (ره) برگزار شد، کاملاً محسوس بود.
عطاپور در پایان گفت: عملیات بازسازی همچنان ادامه دارد و در صورت دریافت کامل اعتبارات، تأثیرگذاری این اقدامات برای هواداران و جامعه ورزشی استان بهخوبی مشهود خواهد بود.
انتهای پیام/