شناسهٔ خبر: 75748437 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

قصد بازگشت به فوتبال آسیا را ندارد؛ دست رد روبرتو مانچینی به سینه السد قطر

سرمربی تیم قهرمان یورو ۲۰۲۱ قصد بازگشت به فوتبال آسیا را ندارد.

صاحب‌خبر -

طرفداری | پس از به توافق نرسیدن روبرتو مانچینی با ناتینگهام فارست، سرمربی سابق تیم‌های ملی ایتالیا و عربستان سعودی پیشنهاد یک باشگاه مشهور قطری را هم رد کرده است.

به گزارش فابریتزیو رومانو، با وجود گزارش‌هایی که از نزدیکی روبرتو مانچینی به نیمکت السد قطر منتشر شده بود، این سرمربی ایتالیایی پیشنهاد نشستن روی نیمکت این تیم را رد کرده است. اولویت ارجح مانچینی صبر کردن برای رسیدن فرصتی مهم و پروژه‌ای در فوتبال اروپاست تا در آنجا مشغول به‌کار شود.

روبرتو مانچینی ۶۰ ساله که در تابستان ۲۰۲۱ با تیم ملی ایتالیا قهرمان یورو شد، بیش از یک سال است که هدایت تیمی را بر عهده نداشته است. مانچینی بین اوت ۲۰۲۳ تا اکتبر ۲۰۲۴ روی نیمکت تیم ملی عربستان سعودی نشست، اما پس از دوران ناموفقی که در خاورمیانه داشت، آنجا را ترک کرد.