شناسهٔ خبر: 75744294 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

عسکری نیا: ۲۰۰ بسته تنباکوی قاچاق و ۲۷ گوشی سرقتی در بهارستان کشف شد

بهارستان- فرمانده انتظامی بهارستان از کشف مقادیر قابل توجهی تنباکوی قاچاق و دستگیری یک مالخر گوشی‌های سرقتی در دو عملیات جداگانه پلیسی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مجید عسکری‌نیا، بعد از ظهر یکشنبه، در جمع خبرنگاران، از کشف مقادیر قابل توجهی تنباکوی قاچاق و دستگیری یک مالخر گوشی‌های سرقتی در دو عملیات جداگانه پلیسی خبر داد.

عسکری‌نیا اظهار داشت: مأموران انتظامی بهارستان در پی دریافت گزارش‌هایی مبنی بر عرضه دخانیات قاچاق در یکی از واحدهای صنفی این شهرستان، بررسی موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: در بازرسی از این واحد صنفی، ۲۰۰ بسته تنباکوی قاچاق به ارزش تقریبی ۳۰۰ میلیون ریال کشف شد و متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی گردید.

فرمانده انتظامی بهارستان در بخش دیگری از سخنان خود از دستگیری یک مالخر گوشی‌های سرقتی نیز خبر داد و گفت: مأموران کلانتری ۱۱ سلطان‌آباد پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی، فردی را که اقدام به خرید و فروش اموال مسروقه می‌کرد شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه او را دستگیر کردند.

عسکری‌نیا افزود: در بازرسی از مخفیگاه متهم، ۲۷ دستگاه گوشی تلفن همراه سرقتی کشف و ضبط شد. وی خاطرنشان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده جهت رسیدگی به مراجع قضائی تحویل شد.

فرمانده انتظامی بهارستان در پایان با تأکید بر تداوم طرح‌های مقابله با قاچاق و سرقت در سطح شهرستان گفت: پلیس با جدیت با عوامل اخلال در امنیت اقتصادی و اجتماعی برخورد خواهد کرد.