شناسهٔ خبر: 75742415 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: الف | لینک خبر

چهلمین روز تعطیلی دولت آمریکا/ عضو کنگره: این وضع تا ۲۰ روز دیگر ادامه دارد

تعطیلی دولت فدرال آمریکا به علت اختلاف میان جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها بر سر تصویب لایحه بودجه وارد چهلمین روز خود شده است، درحالیکه یکی از اعضای کنگره پیش بینی می‌کند که این وضعیت تا ۲۰ روز دیگر ادامه دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، آسوشیتدپرس نوشت که تعطیلی دولت روز یکشنبه وارد چهلمین روز خود شد، در حالی که سناتورها برای یک جلسه طاقت‌فرسای آخر هفته در واشنگتن ماندند تا به اختلاف‌ها بر سر بودجه پایان دهند. تعطیلی دولت پروازها در سراسر کشور را مختل، کمک‌های غذایی میلیون‌ها آمریکایی را تهدید کرده و کارمندان فدرال بدون حقوق ماندند.

رهبران جمهوری‌خواه امیدوارند که در مورد بسته جدیدی از لوایح که دولت را تا ماه ژانویه بازگشایی می‌کند، رای‌گیری نمایند. اما حمایت لازم دموکرات‌ها در این راستا ندارند.

جان تون، رهبر اکثریت سنا، از حزب جمهوری‌خواه، روز شنبه گفت: ما فقط چند رای تا تصویب لایحه‌ای برای بازگشایی دولت فاصله داریم.

با این حال، رهبران دموکرات به شدت برای تمدید یارانه‌های مراقبت‌های بهداشتی مقرون به صرفه تلاش می‌کنند. جمهوری‌خواهان این پیشنهاد را رد کرده‌اند، اما از پیشنهاد برای پایان دادن به تعطیلی دولت در ازای رای‌گیری در مورد یارانه‌های «اوباماکر» که پوشش بیمه‌ای را مقرون‌به‌صرفه‌تر می‌کند، استقبال کرده‌اند.