شناسهٔ خبر: 75737821 - سرویس عکس
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

تولید رب گوجه فرنگی با صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی در جلوگیری از ضایعات محصولات کشاورزی، ایجاد ارزش افزوده در بخش کشاورزی، افزایش سطح درآمد روستاییان، بالا بردن بهره وری بخش کشاورزی و افزایش سهم اشتغال صنعتی در مناطق روستایی و نیز به عنوان جزئی از فرآیند توسعه روستایی ایفای نقش می‌کند. مزیت دیگر صنایع تبدیلی، افزایش ذخایر غذایی و کاهش ضایعات است. با تبدیل مواد اولیه به محصولات نهایی، می‌توان از فاسد شدن و هدر رفتن آنها جلوگیری کرد. تولید و تامین موادغذایی در کشور از اهمیت ویژه برخوردار است و این مهم در سال‌های گذشته به دلیل خشکسالی‌های پی در پی مشکلات و نگرانی‌هایی را در بخش کشاورزی ایجاد کرده است. بنیاد مستضعفان با راه اندازی کارخانه رب گوجه فرنگی در آزادشهر استان گلستان با تجهیزات و ماشین آلات و اشتغال پایدار ۲۰ نفر روزانه حداقل ۲۵۰ تن گوجه کشاورزان استان گلستان و استان‌های همجوار را دریافت می‌کند. این واحد تولیدی دارای آزمایشگاه صنایع غذایی مجهز با قابلیت آزمایش کلیه محصولات غذایی مانند رب گوجه فرنگی، روغن زیتون، کنسرویجات و لبنی را دارد.