شناسهٔ خبر: 75734122 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: خبر ورزشی | لینک خبر

شیراز به عنوان میزبان دربی پایتخت انتخاب شد

از جمله سوالات مهم طرفداران پرسپولیس و استقلال طی روزهای گذشته شهر محل برگزاری دیدار دربی دور رفت است.

صاحب‌خبر -

با تداوم مراحل حوصله سربر بازسازی زمین شماره یک ورزشگاه آزادی و دلایلی که از سوی مسئولان شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی همچنین دیگر نهادهای مرتبط با بازسازی این مجموعه به اطلاع مخاطبان فوتبال می‌رسد به طور قطع دیدار رفت تیم‌های پرسپولیس و استقلال در چارچوب هفته دوازدهم لیگ برتر بیست و پنجم در این استادیوم برگزار نخواهد شد.

۳ شهر از شمال تا جنوب

از چندی قبل مسئولان سازمان لیگ با پیشنهاد سه شهر در شمال، مرکز و جنوب یعنی «مشهد، اراک و شیراز» به باشگاه پرسپولیس از میزبان بازی رفت خواسته‌اند یکی از این سه شهر را به عنوان محل برگزاری دیدار رفت تیم پرسپولیس برای مصاف مقابل استقلال انتخاب کند.

سکوت پرسپولیس

به تازگی محمد انصاری از مسئولان باشگاه پرسپولیس بازدیدی هم از ورزشگاه پارس شیراز به عمل آورد اما هنوز به طور قطع این موضوع از سوی باشگاه پرسپولیس تعیین و تایید نشده که دیدار رفع دربی را در کدام یک از این سه شهر میزبانی کنند.

محمد انصاری بازدید انصاری از ورزشگاه پارس شیراز یکی از گزینه‌های میزبانی دربی - سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴

شهر دربی سوژه روز

حالا این موضوع به یکی از سوژه‌های مهم رسانه های فوتبالی به ویژه برنامه‌های ورزشی رادیو و تلویزیون در رسانه ملی نیز تبدیل شده است. آنچنان که امروز در برنامه صبحگاهی رادیو ورزش این بحث با مخاطبان این برنامه به نظرسنجی گذاشته شد تا شنوندگان برنامه رادیو ورزش نظرشان را در رابطه با برگزاری دربی در هر یک از این سه شهر اعلام کنند.

شهر محبوب سرخابی‌ها

آنچه در پایان نظرسنجی این برنامه از سوی مجریان رادیو ورزش اعلام شد این بود که شهر شیراز با اختلاف فاحش نسبت به شهرهای اراک و مشهد به عنوان شهر مطلوب و مناسب برای برگزاری دیدار دربی رفت پیشنهاد و انتخاب شد.

این مطلب را هم بخوانید: رجزخوانی حریف خلخالی استقلال برای ساپینتو +عکس

شیراز پیشنهاد قمی‌ها!

نکته جالب این بود که حتی در بین شنوندگان رادیو ورزش که از طریق پیامک یا تماس تلفنی نظرشان را در این باره اعلام می‌کردند طرفدارانی از استقلال و پرسپولیس هم بودند که از شهرهای نزدیک به اراک مانند قم، کرج یا تهران شهر شیراز را به این منظور پیشنهاد می‌دادند.

استادیوم آزادی

حمله مردم به وزارت ورزش

ناگفته نماند؛ لابلای تماس‌های برقرار شده و یا پیامک‌های ارسالی انتقادات تندی هم نسبت به طولانی شدن روند بازسازی ورزشگاه آزادی مطرح می‌شد و مخاطبان برنامه رادیو ورزش از وزارت ورزش به شدت گله مند بودند که چرا تیم‌های بزرگ و با سابقه پرسپولیس و استقلال با میلیون‌ها طرفدار نمی‌توانند در پایتخت کشوری با این همه ثروت و وسعت دیدار تیم‌های خودشان را میزبانی کنند و باید مسابقه حساس و ۶ امتیازی‌شان را صدها کیلومتر دورتر از محل باشگاهشان میزبان یا میهمان باشند در حالی که استقلال و پرسپولیس می‌توانند در ورزشگاه آزادی چنین بازی مهمی را برگزار کنند و یا خودشان در تهران ورزشگاه اختصاصی بسازند اما هیچ یک از این دو مورد طی سالیان اخیر برای‌شان امکان‌پذیر نشده است.

بیشتر بخوانید: اوسمار خوب است اما در دربی ساپینتو باتجربه‌تر است/ این حرف‌های پرسپولیسی‌ها در اروپا هم قفل است؛ پایتان را فراتر از حدتان گذاشتید

ورزشگاه پارس شیراز نمایی متفاوت از استادیوم پارس شیراز در حاشیه دیدار فجر و استقلال - یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴