علی علیپور در بازی مقابل استقلال خوزستان گل نزد، اما با یک پاسگل دقیق برای کاظمیان تأثیرش را در نتیجه گذاشت. با این حال برخلاف همیشه، او ناراحت بود. بعد از سوت پایان، زمانی که بازیکنان به سمت هواداران رفتند و جشن ایسلندی اجرا شد، علیپور خیلی زود زمین را ترک کرد و مستقیم راهی رختکن شد؛ در حالی که هواداران همچنان او را تشویق میکردند.
ماجرا به یک صحنه حساس در جریان بازی برمیگردد؛ جایی که پرسپولیس به پنالتی رسید. علیپور از حسین کنعانیزادگان خواست اجازه دهد او ضربه را بزند، اما کنعانی قبول نکرد. برای مهاجمی که در کورس آقایگلی لیگ است طبیعی بود که علیپور دوست داشته تعداد گلهایش را افزایش بدهد و خودش پنالتی بزند. با این حال اما تصمیم نهایی کادرفنی چیز دیگری بود و همین موضوع احتمالاً باعث دلخوری آقای گل پرسپولیسی ها شد.
در نهایت، علیپور گل نزد و در جشن پایانی هم شرکت نکرد تا ناراحتی اش را بروز دهد. آنچه مشخص است این است که پرسپولیس به گلهای علیپور نیاز دارد و اگر او از نظر روحی آماده باشد، میتواند دوباره در بازیهای آینده بدرخشد و تعداد گل هایش را بیشتر کند.
بیشتر بخوانید: تفاوت بزرگ اوسمار و هاشمیان خیلی زود مشخص شد