شناسهٔ خبر: 75722270 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

اجرای ۹۰ کیلومتر شبکه جمع آوری فاضلاب در زنجان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با اشاره به اجرای ۹۰ کیلومتر شبکه جمع‌آوری فاضلاب در زنجان اظهار کرد: این پروژه‌ها در مجموع با اعتباری بالغ بر ۵ هزار میلیارد ریال اجرا می‌شود.

صاحب‌خبر -

اجرای ۹۰ کیلومتر شبکه جمع آوری فاضلاب در زنجان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی‌محمد نادر خانی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب، با اشاره به اجرای ۹۰ کیلومتر شبکه جمع‌آوری فاضلاب در زنجان اظهار کرد: این پروژه‌ها در مجموع با اعتباری بالغ بر ۵ هزار میلیارد ریال اجرا می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان افزود: احداث شبکه جمع‌آوری فاضلاب کوی ثمین سه به طول ۳۳ کیلومتر، مساکن ملی کوی زیتون به طول ۱۷ کیلومتر، ادامه احداث خط انتقال فاضلاب بافت مرکزی شهر زنجان به طول پنج کیلومتر و اجرای خط انتقال فاضلاب مساکن ملی شرق زنجان به طول بیش از دو کیلومتر از جمله این طرح‌هاست.

وی بیان کرد: احداث شبکه جمع‌آوری فاضلاب در مناطق گونیه، امیرکبیر، زیباشهر، کوچه مشکی و سعدی شمالی نیز در مجموع به طول بیش از ۳۹ کیلومتر در دست اجرا قرار دارد.

وی هدف از اجرای این طرح‌ها را حفاظت از منابع آب زیرزمینی، ارتقای شاخص‌های بهداشتی و کمک به حفظ محیط‌زیست بیان کرد.

به گفته نادر خانی، با بهره‌برداری از این طرح‌ها، افزون بر ۵۰ هزار نفر در شهر زنجان از خدمات جمع‌آوری بهداشتی و تصفیه فاضلاب برخوردار می‌شوند.

وی گفت: برنامه پنج‌ساله توسعه شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهر زنجان نیز تدوین شده و با اولویت بالا در دست پیگیری و اجرا قرار دارد.

نادر خانی با اشاره به اجرای طرح‌های فاضلاب در مناطق پر تردد و هسته مرکزی شهر زنجان یادآور شد: اگر این طرح‌ها به‌موقع انجام نمی‌شد باتوجه‌به اینکه طی سالیان گذشته ساختمان‌ها از حالت ویلایی به آپارتمانی با تراکم بالا تبدیل شده‌اند، با معضل پس‌زدگی چاه‌های فاضلاب منازل مواجه می‌شدیم.