شناسهٔ خبر: 75712430 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

محور کندوان از مرزن‌آباد به سمت تهران یک‌طرفه شد

رئیس پلیس راه مازندران از نیمه‌سنگین و روان بودن ترافیک خروجی استان خبر داد و گفت: محور کندوان از مرزن‌آباد به‌سمت تهران یک‌طرفه شد و در محور هراز نیز از ظهر امروز به‌صورت مقطعی این محدودیت اجرا می‌شود.

صاحب‌خبر -
محور کندوان از مرزن‌آباد به سمت تهران یک‌طرفه شد
کد خبر: 746105
|
۱۴۰۴/۰۸/۱۶ ۲۲:۰۵:۳۲

سرهنگ هادی عبادی روز جمعه در گفت و گویی اظهار کرد: در حال حاضر ترافیک در مسیرهای خروجی استان به‌ویژه در محورهای پرتردد نیمه‌سنگین اما روان گزارش شده است.

به گزارش ایرنا، وی افزود: محور کندوان از مرزن‌آباد به‌سمت کرج یک‌طرفه شد و این وضعیت تا زمان تخلیه کامل بار ترافیکی ادامه دارد.

عبادی با اشاره به محور هراز نیز گفت: از ظهر امروز در مقطعی از این محور نیز اجرای طرح یک‌طرفه‌سازی در دستور کار قرار دارد.

رئیس پلیس راه مازندران خاطرنشان کرد: تردد در محورهای کیاسر و سوادکوه نیز پرحجم ولی روان است و مأموران پلیس راه در تمامی محورها حضور فعال دارند.

وی از رانندگان خواست ضمن پرهیز از شتاب در رانندگی، پیش از حرکت از وضعیت راه‌ها اطلاع حاصل کرده و زمان بازگشت خود را به ساعات پایانی تعطیلات موکول نکنند.

برچسب‌ها: