شناسهٔ خبر: 75704732 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

فلاح‌مبارکه: کسری معلم در بافق؛ روزانه ۱۴۰ معلم راهی بافق می‌شوند

یزد- فرماندار بافق از تردد روزانه ۱۴۰ معلم برای جبران کمبود نیروی انسانی آموزشی در این شهرستان خبر داد و از وزیر آموزش و پرورش افزایش سهمیه بومی یا افزایش حقوق معلمان را خواستار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، رضا فلاح مبارکه شامگاه پنجشنبه در شورای آموزش و پرورش استان یزد که با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد گفت: چهره واقعی آموزش یزد را در شهرستان بافق ببینید.

وی با بیان کرد: مهم‌ترین دغدغه‌های جامعه آموزش و پرورش استان تبدیل وضعیت معلمان حق‌التدریس و پرداخت نشدن به‌موقع حقوق خدمتگزاران مدارس دانست و از تبدیل وضعیت معلمان حق‌التدریس به عنوان اولین درخواست خود نام برد.

فرماندار بافق افزود: موضوع بعدی، کمبود نیروی خدمتگزار در مدارس با توجه به حجم بالای دانش‌آموزان و همچنین تأخیر در پرداخت حقوق‌ها است، که به عنوان چالشی مهم در استان مطرح شد.

فلاح مبارکه با اشاره به کمبود شدید تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی، کمک‌آموزشی، میز و نیمکت و کامپیوتر در مدارس استان گفت: این کمبود به‌وضوح در سطح استان مشاهده می‌شود.

فرماندار بافق همچنین به دو شیفته بودن مدارس به‌ویژه در مرکز استان، کمبود معلم و وجود دانش‌آموزان اتباع به عنوان دیگر چالش‌های مهم استان اشاره کرد.

وی با بیان اینکه متأسفانه شهرستان بافق در سال‌های اخیر در حوزه نیروی انسانی با بازگشت به عقب مواجه شده، تصریح کرد: در دهه ۶۰ به دلیل کمبود کارشناس و معلم در مقطع دبیرستان، نیروها از یزد به بافق می‌آمدند. اگرچه این روند در سال‌های گذشته بهبود یافته بود، اما اخیراً با موج جدید کمبود نیروی معلم روبرو شده‌ایم.

فلاح مبارکه با ارائه آماری دقیق از این معضل گفت: در حال حاضر بیش از ۱۴۰ نفر از معلمان به صورت روزانه از یزد به سمت بافق که در فاصله ۱۲۵ کیلومتری مرکز استان قرار دارد، با اتوبوس یا خودروی شخصی تردد می‌کنند.

فرماندار بافق به تشریح هزینه‌های مالی و زمانی این سفرهای روزانه پرداخت و افزود: هزینه بلیط رفت و برگشت اتوبوس برای هر معلم روزانه ۴۰۴ هزار تومان است. با احتساب حقوق ۱۴ میلیون تومانی یک معلم تازه‌کار، حدود ۹ میلیون تومان از این مبلغ تنها صرف هزینه رفت‌وآمد می‌شود.

فلاح مبارکه در پایان بر درخواست خود از وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد و گفت: از وزیر محترم درخواست داریم تا یا سهمیه استخدامی بومی در بافق افزایش یابد یا حقوق و دستمزد معلمان به گونه‌ای ارتقا یابد که پاسخگوی هزینه‌های سنگین ایاب و ذهاب باشد.